Diskuze

Dášeňka mě odmítla, píše Satinský ve svých klebetnících

Herec Július Satinský byl talentovaným psavcem. Psal si scénky, přispíval do časopisů. Jeden magazín však vydával i sám. Jmenoval se Gundžovník.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tož ta paní Grajcarová je fakt jedlá :)) Možná by mohla podělit o ten matroš, co hulí, to musí být síla...

1 0
možnosti

Ne všichni rozumí každému humoru. Mám známé, co nemají rádi Polívku, jiní Cimrmany, někdo holt Satinského. Ale, že už Štefan nepřiletí Čmelákem, je škoda. :-)

1 0
možnosti

No jaká škoda, že Julo Satinský nežije. Ten by s paní Grajcar si diskuzi užil. Ach jo, zajímalo vy mně - kde se v ženách bere ta neustálá chuť hledat v chování chlapa něco nenormálního. Ta historka ohledně nabídnutého manželství Dášence je známá minimálně 20 let a nikdy nikoho nenapadlo hledat v tom pedofilní počin. Ze strany Jula to byl jen pokus jak si naklonit poslední dítě, které s ním "nepeklo" v ptákovinách oproti ostatním. Zkuste si někdy najít rozhovory s dětmi z tohoto filmu.... A paní Grajcar - pokud se žena bude chovat gendrově - pak vymřeme....

5 0
možnosti

Po přečtení nadpisu jsme si myslel, že se jednalo o Dagmar Havlovou. :-)

4 0
možnosti

Za prve, Take male dievcatko nema sancu rozlisit medzi pedofilnym spravanim a 'srandou u dospelych.' Za druhe, ta akoze 'sranda' u dospelych spočiva v tom, že dieta to nevie este rozlišit a snazi sa na situaciu vazne reagovat.

0 10
možnosti

Ano...stejne jako ty ted... :-)

13 0
možnosti

Ten popis 'balenia' 4.-rocneho dietata - ponuka na sobas, ponukane delenie sa o bohatstvo a este k tomu jeho komentar - to je čistý hnus.

0 16
možnosti
Foto

Dielo je evidentne určené pre inú skupinu, ako sú fanatické feministky, ktoré možno aj za situáciou, kedy otec vymieňa dcére plienky, sú schopné vidieť nejakú pedofilnú úchylku. ;-)

17 0
možnosti

J35u68r24a 87M68a55z77i57k

16. 12. 2018 14:16

Nejinteligentnější diskuse v tomto roce. Bravo.

0 0
možnosti