Kapela Kryštof pózuje ve Státní opeře

Kapela Kryštof pózuje ve Státní opeře | foto: Petr Hrubeš

SOUTĚŽ: Vyhráli s kapelou Kryštof

Portál iDNES.cz připravil soutěž o vstupenky na mimořádný koncert kapely Kryštof, který chystá na 1. prosinec do Státní opery Praha společně se sborem Alfa Gospel Praises.

Kapela se předvede hned na dvou vystoupeních, která jsou již vyprodána, a soutěž iDNES.cz je prakticky poslední možností, jak lístky sehnat.

Vyhráli s kapelou Kryštof

Alena Adámková, Jiří Čapla, Eva Dlouhá, Pavel Doktor, Tereza Douděrová, Ludmila Fulínová, Zuzana Hoherčáková, Renáta Horková, Tomáš Hosnedl, Moa Jordan, Hana Kamionková, Jana Kreibichová, Lenka Krejčiříková, Juraj Majerský, Martin Marvan, Michaela Pastorová, Irena Raindlová, Alena Svačinová, Martina Švrčinová, Michaela Vachová.

Redakce kultury iDNES.cz vítězům gratuluje.

Kryštof ve Státní opeře završí své třináct měsíců dlouhé akustické období, během něhož odehrála po tuzemských divadlech a komorních sálech přes padesát koncertů.

Do opery si kapela přizvala čtyřicetičlenný sbor Alfa Gospel Praises, který ozvláštní polovinu písní. Diváci tak budou mít jedinečnou možnost slyšet známé skladby jako Rubikon a Obchodník s deštěm či nový singl Tak nějak málo tančím v nezvyklých úpravách.

Už týden po vystoupení, jehož partnerem je společnost Coca-Cola, se objeví na trhu cédéčko se záznamem ze Státní opery.