Kapela Shinedown | foto: JImmy Fontaine

V pražském Foru Karlín zahraje letos na podzim skupina Shinedown

  • 0
Americká rocková kapela Shinedown se po deseti letech vrací do Prahy v rámci Planet Zero World Tour. Zahraje 21. listopadu 2022 ve Foru Karlín, jako hosté vystoupí kapela Asking Alexandria a zpěvák Zero 9:36.

Čtveřice Shinedown prodala celosvětově deset milionů alb, přičemž každé se může pyšnit zlatým nebo platinovým certifikátem. Se značným ohlasem se s největší pravděpodobností setká i jejich novinka Planet Zero, která vyjde 1. července.

Obsahuje už známé singly Daylight a Planet Zero a přináší pronikavý a zároveň optimistický pohled na zlomy a trhliny společnosti, která v posledních letech prošla mnoha výzvami, spolu s poselstvím naděje, vytrvalosti a soucitu.

Shinedown tvoří zpěvák Brent Smith, kytarista Zach Myers, baskytarista Eric Bass a bubeník Barry Kerch. Skupina vznikla v roce 2001 a dosud vydala šest alb, chystané Planet Zero zatím nepočítaje.

Na turné je doprovodí metalcoreová skupina Asking Alexandria a filadelfský post-žánrový zvukový rebel, zpěvák, kreativec a rapper Zero 9:36.

Vstupenky v ceně 1290 Kč budou v prodeji od 17. června od 11:00 hodin v síti Ticketmaster. Členové fanklubu Shinedown si je mohou koupit od 13. června od 11:00 hodin do 17. června také do jedenácti.