Paris Hiltonová a Benji Madden - (18. března 2008) | foto: Profimedia.cz

S Good Charlotte přijede do Prahy Paris Hiltonová

  • 30
Americká kapela Good Charlotte s sebou na nedělní pražský koncert přiveze překvapení – jednu z nejostřeji sledovaných světových celebrit Paris Hiltonovou.

Královna světových večírků totiž "randí" se zpěvákem Benjim Maddenem a doprovází ho během března na celém turné. V uplynulých dvou dnech si spolu užívali v jihoafrickém Kapském Městě, kde si našli čas i na safari.

Včera odletěli do Německa, kde Good Charlotte odehrají ještě tři koncerty, než se přesunou do Prahy. Hiltonovou mezitím čeká výlet do Istanbulu, kde ve čtvrtek zasedne v porotě Miss Turecka. Pak honem zpátky, aby v sobotu stihla natáčení věhlasné německé talkshow Wetten Das?

A v neděli už hurá do Prahy, kde Good Charlotte hrají na takřka vyprodaném koncertě v Kongresovém centru.

Jaký program bude letos sedmadvacetiletá Hiltonová v Praze mít, zůstává tajemstvím a nevyplývá to ani z programu, který neunikl objektivům paparazzi fotografů.

"Nic bližšího o doprovodu Good Charlotte nemůžeme sdělit," uvedl Jarda Hainzel z agentury 10:15 Management, která pražský koncert pořádá.

Dědička slavné hotelové sítě těží především ze svého jména. Má za sebou bezpočet skandálů na různých večírcích. Loni dokonce skončila ve vězení, když řídila poté, co jí soud odebral řidičský průkaz. Ze svého propuštění pak udělala velkolepou televizní show.

Paris Hiltonová neustále aktivně koketuje se showbyznysem, ovšem neúspěšně. Všechny filmy, v nichž si zahrála, byly propadáky, snad jen s výjimkou Zoolandera. Před dvěma lety vydala debutové album Paris, po němž se kritici svezli.