Diskuze

Hrajeme strašně dobře, slibuje Pavol Hammel před turné kapely Prúdy

Slovenská skupina Prúdy si na turné připomíná padesát let od vydání klíčového alba Zvoňte zvonky a slaví i blížící se sedmdesátiny svého frontmana Pavola Hammela. V pondělí se představí v pražském Divadle Hybernia a naživo odehraje i letošní výběrové album The Best Of.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

..pamatuji si Hammela z vojny, jezdil po kasárnách a zpíval a hrál častušky. přijeli v uniformách, převlékli se do modrých obleků a udělali estrádu.

0 0
možnosti

Éra Hammela, Vargy, na to se nezapomíná...

0 0
možnosti
Foto

K83a69r76e29l 27M24á53d19l48e

22. 10. 2018 15:02

Mluví víc neskromně, než je v našich končinách zvykem, ale musím uznat, že v jeho případě je to oprávněné. Sám si nepouštím hudbu svého mládí a když ji někde zaslechnu, tak si často říkám - jak jsem to tehdy mohl poslouchat? Hammel patří mezi těch několik, kteří neurazí ani po letech. Samozřejmě až na pár jednotlivých úletů typu Učiteľky tanca, které jsem nesnášel už tehdy.

To mi připomnělo zajímavou kontinuitu - rádia (tehdy tedy jednotlivé stanice toho jediného státního) si často ráda vyberou tu nejblbější písničku od interpreta a točí ji aspoň jednou denně, zatímco ty lepší ignorují.

2 1
možnosti

Ech. . . pěkné, škoda že je rozhovor přeložen a neponechána slovenčina... A turné už započalo, SONO v Brně už Prúdy uvítalo... A doporučuji, opětovně, pořiďte si na iDnes korektora/y, ať se do článků nedostávají stále překlepy, prosím...

5 0
možnosti
Foto

Dávam Vám + , pane --- za tú slovenčinu R^

0 0
možnosti