Monika Načeva

Monika Načeva | foto: Jan Kábrt, iDNES.cz

Na ParoubTeku se bude zpívat, přijede Načeva

  • 5
Technaře podpoří o víkendu na festivale ParoubTek i zpěvačka Monika Načeva. V sobotu vpodvečer vystoupí s hiphopovým dýdžejem Alim.

"Pozvání přišlo spontálně ze strany technařů. Byla jsem na CzechTeku dvakrát a vždy jsem odjížděla naprosto spokojená, proto jsem neváhala ani minutu," řekla iDNES Načeva.

Tento víkend proběhne u obce Mlýnec na Plzeňsku festival ParoubTek. Vedle techno a jungleových stageí vyroste také jedno "kytarové". - více zde

Právě na něm bude Monika Načeva s Alim v sobotu vystupovat. Celkem by měly vyrůst čtyři hudební pódia a jedno s VJs, tedy video projekcemi.

Technaři a další příznivci DIY kultury (Do It Yourself - Udělej si po svém) akci organizují na stejném místě a za stejných podmínek, jako měli připravený CzechTek 2005, který brutálně rozehnala policie za použití vodních děl, obušků a slzného plynu.

Na otázku, zda nemá strach z případného policejního zásahu proti technařům, Načeva, známá například z Divadla Sklep, odpověděla: "I proto do Mlýnce jedu, nechci, aby se to ještě někdy opakovalo".

CzechTek 2005CZECHTEK 2005 - policie vs. techno
- vše o technoparty a policejním zásahu
- články, názory, fotografie, infografika

Čtěte přílohu www.idnes.cz/czechtek