Zpěvačka Kesha na fotce k desce Warrior

Zpěvačka Kesha na fotce k desce Warrior | foto: Sony Music

Hudební léto bobtná, poprvé přijede i popová zpěvačka a raperka Kesha

  • 0
V rámci svého evropského turné dorazí šestadvacetiletá kalifornská zpěvačka Kesha 18. července do pražského klubu Sasazu. Vstupenky jdou do prodeje ve středu.

"Prvních sto kupujících získá vstupenky za 890 korun, základní cena je 990 korun, VIP vstupenky se budou prodávat za 2 290 korun," uvedla Dominika Janigová  za pořádající agenturu Fource Entertaiment. Zároveň upozornila, že návštěvníci pod patnáct let musí přijít v doprovodu dospělého.

Kesha přiveze svou aktuální druhou desku Warrior. Zpěvačka na sebe poprvé upozornila jako host v  singlu Right Round rapera Flo Ridy. Od té doby se jí komerčně daří a na kontě má řadu nominací na různé hudební ceny. Na rozdíl od jiných popových hvězd si sama píše i muziku, je také autorkou několika skladeb pro kolegyně Britney Spearsovou či Miley Cyrusovou. "Od dětství jsem si byla jistá, že chci být rock star a nikdo mě nezastaví," netají se zpěvačka svými ambicemi.

Na desku Warrior Kesha přizvala mnoho nečekaných hostů. Je mezi nimi i punker Iggy Pop, jehož hudba prý Keshu velmi inspirovala. Dalšími hosty byli nezávislá kapela Fun., raper Will.I.Am z Black Eyed Peas, ale i členové rockových kapel jako Black Keys nebo The Strokes. Desku produkovali Keshini dlouholetí spolupracovníci Dr. Luke a Max Martin.