Na Čokovoko zajděte do valašskomeziříčského M-klubu.

Na Čokovoko zajděte do valašskomeziříčského M-klubu. | foto: Karel Šuster

Kdo chce slavit Silvestr v klubu, může vybírat mezi 3D projekcí i sambou

  • 0
Poslední den v roce se hudební kluby po celé republice opět trumfují, kdo nabídne lákavější program. Nejvíc akcí se chystá v Praze, kde dramaturgové sázejí většinou na osvědčený program. V Lucerna Music Baru proběhne diskotéka v rytmech osmdesátých a devadesátých let, vstupné je 450 korun.

Klub Roxy pokračuje v tradici tematických tanečních parties. S rokem 2010 se rozloučí v hororovém duchu, inspirovali se snímkem Rocky Horror Picture Show. Za tisíc korun vstupného návštěvníkům zahrají dýdžejové Tráva, Pavel Bidlo, Chris Sadler a řada dalších.

Holešovický klub SaSaZu nabídne poprvé u nás takzvanou 3D diskotéku. Návštěvníci dostanou brýle, jimiž budou na plátně sledovat projekce na hudbu od londýnského seskupení Novak Collective. Průvodcem večera má být mladý android a uprostřed klubu vyroste digitální strom života. Vstupenky se prodávají za 1 599 korun. Za 5 500 korun je to včetně nápojů.

Na živou hudební produkci sází v Paláci Akropolis, kde za 500 korun nabízí koncert Fast Food Orchestra a House of Samba a také dýdžeje Trafika, Robota a další.

V Brně proběhne největší silvestrovská party tradičně v klubu Fléda, kde lákají na britskou breakbeatovou formaci Aqasky a řadu dýdžejů. O akci je velký zájem a vstupenek za 200 korun už zbývá jenom pár.

V Ostravě se bude jako vždy tančit v klubech na Stodolní ulici. Zajímavý program pro vyznavače nezávislé scény však nabízí třeba i M-klub ve Valašském Meziříčí, kde zahrají recesisté Kapitán demo a Čokovoko a doplní je dýdžejové z kapely Southpaw či Vypsané fixy. I do M-klubu činí vstupné 200 korun.

, Filter