Česko roztančí Prodigy a Scooter

  • 5
Dvě velká jména roztančí české fanoušky. V pražské Sazka Areně se 5. května představí s unikátní show německá skupina Scooter. O osm dní později vystoupí v rámci Orion Hall na brněnském výstavišti britská legenda The Prodigy.

"Scooter v Praze odehrají exkluzivní koncert, který by měl být jedním z mála v letošním roce. Možná se ještě představí na několika festivalech, těžko říci. Každopádně regulérní turné pojedou až příští rok," řekl iDNES Jarda Hainzel z pořadatelské agentury 10:15 Promotion.

Techno formace z Německa, která vznikla před jedenácti lety, je v Česku populární a její alba se pravidelně umísťují na předních příčkách žebříčků a získávají ocenění za prodej. Naposledy pro fanoušky připravila nahrávku Mind The Gap.

Zatímco cena vstupenek za koncert Scooter už byla stanovena a činí 550 korun ke stání a o třicet korun více k sezení, pořadatelé brněnské show kapely Prodigy z agentury United Music zatím neprozradili, kolik peněz budou muset fanoušci vydat.

Britská taneční legenda, která proslula divokými koncerty, loni vydala album Always Outnumbered Never Outgunned. V Brně vystoupí v rámci pravidelného večera Orion Hall. Organizátoři slibují coby předkapelu jednu ze současných předních tuzemských kapel (spekuluje se o Moimir Papalescu & The Nihilists).

Ihned po skončení koncertů začne Orion Hall tak, jak ji příznivci znali doposud, tedy party s předními světovými a domácími dýdžeji, podotýkají pořadatelé v tiskové zprávě.

Obě akce nabídnou fanouškům prvky, které k tanečním mejdanům neodmyslitelně patří - výkonný zvukový systém, laserovou a světelnou show či různé videoprojekce.

Britská taneční kapela The Prodigy