Celebrity rozjely Creamfields fotbalem

  • 40
Vedrem, typickým pro tyto dny, začínal v pátek jednodenní taneční festival Creamfields, pyšnící se hvězdami Dirty Vegas nebo Massive Attack. Zpěváci Richard Krajčo, Dan Bárta nebo Vilém Čok, bývalé miss republiky a další hosté si před zahájením zahráli fotbalový turnaj celebrit. Svůj tým postavili i novináři.

Areál svlažovaly kropicí vozy a pořadatelé slibovali dostatek pitné vody v cisternách, která byla návštěvníkům k dispozici zdarma.

„Pokud se v té vodě lidi nebudou sprchovat, mělo by jí být dost pro všechny,“ ujišťovali pořadatelé.

Publikum se na plochu letiště v Roudnici nad Labem začalo sjíždět včera odpoledne a zpočátku vyhledávalo spíše stinná místa.

„Největší nápor lidí očekáváme kolem osmnácté hodiny, až vedro poleví,“ řekla Marie Muchowová z pořadatelské agentury.

Hudební program, který se rozběhl od 14 hodin, nabízel Andyho Fletchera ze skupiny Depeche Mode, dýdžeje Tiësta, Paula van Dyka či Mauro Picotta. Na festivalu vyrostlo také pódium věnované world music a alternativní hudbě.

Creamfields 2003.

Turnaj v minikopané, kde jednu z branek za svůj celek vstřelila i zpěvačka Ilona Csáková, zahájil 8. srpna druhý ročník mezinárodního festivalu taneční hudby Creamfields.

Vedro a zvýšená spotřeba nápojů všeho druhu provázela začátek druhého ročníku mezinárodního festivalu taneční hudby Creamfields uspořádaném 8. srpna na letišti v Roudnici nad Labem.

Žíznivá dvojice dívek na začáku druhého ročníku mezinárodního festivalu taneční hudby Creamfields uspořádaném 8. srpna na letišti v Roudnici nad Labem na Litoměřicku.