Diskuze

Zemřela Hana Horká, sólová zpěvačka folkové kapely Asonance

Ve věku 57 let zemřela zpěvačka folkové kapely Asonance. Zprávu o jejím úmrtí na svých webových stránkách potvrdila sama skupina. „Některým zprávám se nechce uvěřit, ale budeme muset“.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je dobře, že si Dominika Gottová opět našla místo ve Fisku. V ČR se neprosadila jako prodavačka ani jako ještěrkářka. To co nedávno prohlašovala v českém bulváru o Timovi je práce snaživých bulvárních redaktorů. Nevíme z čeho v Helsinkách žije a vydělává. Ty dvě mega od tatínka asi bude mít roztočené. A Tima ve svém věku už nemůže přitlačit potomkem. ;-D

0 0
možnosti

Myslite letadla? :D

0 0
možnosti

Spatne razeni ...

0 0
možnosti

takhle to dopadá když se věří konspiračním teoriím... RIP

4 2
možnosti

Znám podobný případ, z naší hospody, 58let spupkem, pořád nás urážel za očkování, že to je jed.... Už je tam...

1 0
možnosti
Foto

Njn, pokud člověk místo profikum věří samanum, jak to může jinak dopadnout.

3 2
možnosti

Nejlepší je věřit Hořejěšímu, Vojtěchovi, Kubkovi atd. Kapacity v oboru.

"Soňa Peková přednesla u Lékařského domu nová alarmující zjištění ohledně Pfizeru" (AC24)

0 1
možnosti

Její syn nadává liden, kteří ji radili, že covid je jen jedna velká sranda. Spíše by se měl zamyslet, zda jeho matka měla všechno v hlavě vpořádku, když takto jednala.

Když člověk pojede do Afriky, tak se také nejprve nenakazí např. žlutou zimnicí, aby až tam přijede, tak byl již imunní.

5 7
možnosti

J13i23r29i 39H22r21u17b41y

19. 1. 2022 16:06

Ta sranda byla az tak velka, ze umrela.

1 0
možnosti

Jeji hlas mi bude chybet. Na koncerty asonance jsem chodil hlavně kvůli ní.

2 1
možnosti

Je mi to líto, ale jednání paní Horké je na takovou menší českou Darwinovu cenu.Rv

12 2
možnosti

Darwinova cena se dava snad tem, kteri sve geny dal nesirili, ne? Navic pri cca 0,19 % mrtvych rocne v ceske populaci by to na Darwina stejne nebylo. To je o lidech, kteri delaji velmi velmi velmi nebezpecne kraviny. :-)

0 1
možnosti

P59e17t97r 62K83a86v12a21n

17. 1. 2022 12:20

Asonance je plná matfyzáků, čvuťáků, a vůbec lidí s opravdu velmi dobrým s technickým vzděláním. Vsadím se, že ti si to spočítat dokázali. Škoda že si to od nich Hanka neposlechla a nebo tomu nevěřila.

8 0
možnosti

Dle popisu na novinmkách mezemřela na covid, ale na komplikace způsobené covidem. protože někdy kolem cca 30.12.21 se pravděpodobně nakazila a nikoliv záměrně jak zde mnozí uvádí, ale protože se starala o nachlazeného (patrně covidového syna což v té době ještě nevěděli. Pokud by tedy byla již 30.12. pozitivní, tak 14.1. kdy psala poslední příspěvek nasoc. sítě, tak už by v těle vir neměla. Je to smutné, ale její volba pokud se nechtěla očkovat.

4 9
možnosti
Foto

To je spekulace. Pokud to probíhá dobře, tak do 14 dní už virus v těle mít nemusí. Ale co když imunitní systém nereaguje dost rychle? Který případ byl ten její? 14 dní může trvat cesta k vyléčení i do špitálu.

2 3
možnosti