seriál Ulice (2007)

seriál Ulice (2007) - seriál Ulice (2007) | foto: archiv TV NOVA

Ulice 707-708: Obavy o zdraví

Po dlouhé době přemlouvání, falešných slibů, tahanic a výhrůžek nastane pro Františka a všechny jeho blízké zlomový den.

Právě dnes se totiž v chlapcově rodném listě v kolonce "otec" objeví jméno Bedřich Liška. Důvod, který k tomuto kroku Zuzanu přivedl, je ovšem skutečně velmi vážný. Je to nemoc, jejíž příchod se dal vzhledem k Zuzanině způsobu života očekávat. A tak Bedřichovu radost z toho, že jsou od této chvíle s Ančou jako kompletní rodina, kalí obava o zdraví.

A vzhledem k povaze Zuzaniny nemoci nejen o jeho. Zdá se, že Boháčovo rozhodnutí je konečné a nezvratné. Odchází z Království hraček. Báru sice přepadnou obavy z toho, jak si Petr ve své náročné situaci poradí, ale přesvědčovat ho nechce a nebude. Nechá to jen na jeho úvaze.

Přestože se Simona stále snaží Pepana před kolegyněmi v salonu omlouvat, tentokrát už se jí těžko podaří skrýt, že jí její motorkář začíná působit čím dál větší starosti. K modřinám z minula teď přibude vyluxované Simonino konto. A policejní návštěva v salonu v této souvislosti to jen potvrdí. Pepan je výlupek vskutku "par excelence".

foto
Seriál Ulice vysílá TV Nova
každý VŠEDNÍ DEN