Z hororu Kruh

Z hororu Kruh | foto: DreamWorks

TV tipy: Seriály v hororovém Kruhu

V televizním programu na následujících sedm dní je nachystaná spousta často strašidelných lahůdek. Například horor Kruh.

TELEVIZNÍ PROGRAM NAJDETE ZDE

VÍKENDOVÉ DUELY
Slunce, seno a pár facekPáteční
večer nabízí několik filmových možností - buď se po stopadesáté podíváte, jak se zmlátí obyvatelé jihočeských Hoštic v komedii Slunce, seno a pár facek (Nova, 20:00), nebo dáte přednost vkusné limonádě s Robertem Redfordem Zaříkávač koní (Prima, 20:00), a nebo se podíváte na první díl příběhu o lékaři v poválečném pohraničí Přísahám a slibuji (ČT1, 20:00). Dorazit se pak můžete solidním snímkem Černý jestřáb sestřelen (Nova, 22:15).

Batman - Jack Nicholson coby JokerV sobotu si nenechte ujít prvního Batmana s ďábelským Jackem Nicholsonem v roli Jokera (Prima, 13:15), mohou vás pobavit i Krotitelé duchů 2 (Nova, 14:15). Večer si připomenete mládí Johna Travolty ve slavné Horečce sobotní noci (ČT1, 22:00). Jinak je na výběr koprodukční snímek Tristan a Isolda (Nova,20:00), thriller s Bruce Willisem Barva moci (Prima, 22:15) nebo plnokrevný horor Kruh (Nova, 22:15).

Dr. No - Sean Connery coby James BondNedělní odpoledne můžete strávit v přítomnosti Jamese Bonda bojujícího proti Goldfingerovi (Nova, 15:15). Večer je pak na programu téma Komedianti (ČT2, 20:00).

PŘES VŠEDNÍ DNY
Woody Allen se ženou Soon Soon YiPokud stihnete, nenechte si v pondělí ujít životopisný film o geniálním skladateli Georgi Gershwinovi Rapsodie v modrém (ČT2, 16:40), večer si někam zajděte a vraťte se až na komedii Woodyho Allena Láska a smrt (ČT2, 0:15).

Ester KočičkováÚterý patří tradičně seriálům, zkuste snad jen thriller Spy Game s Bradem Pittem a Robertem Redfordem (Prima, 21:15) nebo nový pořad Pavlač Ester Kočičkové (ČT1, 22:40).

Celkem slabá je i televizní středa, s čestnou výjimkou skvělé Antonioniho Zvětšeniny (ČT2, 20:30).

Michaela JílkováČtvrteční večer pak nenabízí nic než seriály, nový diskusní pořad Michaely Jílkové Máte slovo (ČT1, 21:45) nebo legendární gangsterskou ságu Tenkrát v Americe (ČT2, 23:25). 

SERIÁLOVÉ OKÉNKO
Ordinace v růžové zahradě 4 - poslední klapkaV úterý startuje nejen nová řada Ordinace v růžové zahradě, kterou si určitě zapne každý, kdo přes víkend stihl oplakat Gitu Petrovou, ale také devátá řada populárních Simpsonových.

SLEDOVANOST
seriál Ulice (2007)Celý týden vládla peoplemetrům Nova - začala hned v pátek evergreenem Slunce, seno, jahody, který si zapnulo 1,67 milionu diváků. V sobotu nejvíc zaujalo pozvání TV Nova na Saharu - přijalo ho na 1,72 milionu diváků. Start třídílného filmu Záhada bermudského trojúhelníku přitáhl v neděli k obrazovkám 2,43 milionu diváků. Pondělí a středu pak ovládla novácká Ulice - po oba dva dny si ji zapnulo na 1,45 milionu lidí. A úterní večer samozřejmě patřil Ordinaci v růžové zahradě. Přes dva 2 miliony diváků chtělo vidět, kterak skoná jedna z hlavních hrdinek.