Dokument Až dojde ropa - drsné varování uvede v Dokumentárním klubu ČT2

Dokument Až dojde ropa - drsné varování uvede v Dokumentárním klubu ČT2 | foto: Archiv ČT

TV tipy na středu: Až dojde ropa, spojte se s gangstery

  • 0
Lidstvo čekají podle televizního programu samé hezké věci. Zloději se začnou podrážet a mstít, zpěváci se kvůli kariéře spojí s gangstery a nakonec dojde ropa. Těšíte se?

STŘEDA 27. KVĚTNA
Byl to bezchybný plán, úkol dopadl na výbornou, ale jediné, s čím Charlie nepočítal, byla zrada. Ostatně, tak už to ve zlodějských partičkách občas chodívá. Teď chce spolu se skvělou odbornicí na sejfy Stellou víc, než jen dokončit práci. Naplánuje proto Loupež po italsku (Nova, 22:30). A pomstu - samozřejmě.

Výměšek ďáblův. Černé zlato. Krev dinosaurů. Krevní řečiště světové ekonomiky. Krev Země. Tak rozmanitá jsou přirovnání spojená se surovinou, bez níž si zatím nedovedeme náš svět představit, totiž ropu. Ale co nás čeká za pár let, až dojde? Máte-li chuť na trochu pesimistického vizionářství, pusťte si v dokumentárním klubu film Až dojde ropa - drsné varování (ČT2, 23:15).

Toni Cocozza, skvělý klubový zpěvák a obdivovatel Franka Sinatry, sní o velkém úspěchu v New Yorku. Jeho touha po slávě je tak obrovská, že se spojí s místními gangstery, kteří jeho sny stát se populární hvězdou podporují. Všechno ale něco stojí a zaplést se s mafií vždycky znamená mít problémy. Co na tom, že Zpívá jen Sinatru (Prima, 23:20).

SERIÁLY
Ulice
(Nova, 18:30)
Comeback (Nova, 20:00)

Televizní program na 7 dní pro více než 50 stanic