Diskuze

Seznámí se až u oltáře. Televize slaví svátek Svatbou na první pohled

Nebýt programu ČT1, který zopakuje historická dramata o národních velikánech Rašín a Hlas pro římského krále, divák by ani nepostřehl, že je státní svátek. Stanice zůstávají u běžného středečního schématu a Nova si 28. říjen dokonce vybrala ke startu televizní seznamky.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rozhodně divácky přitažlivější byl byla reality show Sex na prvním rande.

0 0
možnosti

Tak "argument" , že sa program predal do USA,Británie a Austrálie hovorí za všetko!RvRvRv

1 0
možnosti

J28a85n 82B63u78r92i59a29n

29. 10. 2020 10:37

Tak pamatuji, jak má babička (ročník osmnástsetněco) říkala, že dědu před svatbou viděla jen jednou.

Prostě to domluvili rodiče a bylo to prý tehdy docela běžné. Láska přišla až během manželství. A kupodivu jim to fungovalo až do smrti.

A hlavní důvod? Pocházeli z podobných poměrů (což jejich rodiče dobře věděli) a sami pak měli tolik práce, že něměli čas a energii na žabomyší války.

1 0
možnosti

O17n65d71ř28e83j 43R19e40a

28. 10. 2020 15:10

O lidech, kteří by se do podobného projektu přihlásili si myslim svoje.

A vlastně jo... budou se k sobě hodit :).

0 0
možnosti

v jiných kulturách je to běžné, a u nás v minulosti bylo také, že byla mladá žena provdána dle dohody rodiny. Někdy se vidí až o svatbě. Ale tam byly jasně rozdané pozice, k nimž byli vychovaní - ona v domácnosti, on živitel rodiny - hlavní bylo stejné sociální zařazení (v Indii kasty).

Dneska mají manželé být rovnoprávnými partnery, a je nesrovnatelně složitější, aby byli kompatibilní. Takže takový pořad se mi zdá nesmyslný.

Kdysi dávno byla v televizi podobná seznamka, kde si muž či žena vybírali mezi partnery, které neviděli, na základě testů a rozhovorů - ale v tom případě pouze vyhráli týden dovolené, kde měli možnost se poznat. Občas se pak opravdu stalo, že se vzali.

2 0
možnosti

Svatební noc bude součástí TV přenosu?;-D

10 0
možnosti
Foto

T75o91m37á89š 80V54a47l14s

28. 10. 2020 12:31

Absolutní dekadence společnosti a zneužívání osob s nízkým IQ televizní společností za účelem dosažení zisku z reklam... To už není bulvár, to je na hranici morálky naprosto...

8 2
možnosti

Proč hned nízké IQ? I chytrý člověk si rád užije svých deseti minut slávy.

4 0
možnosti

Zkuste se na ten pořad podívat jinýma očima. Tady je jasné, že diváky tahají za fusekli. Spousta dalších "ověřených reportáží" je jen manipulace, kterou mnoho lidí ani neprohlédne. Takže nakonec, buďme rádi za takové průhledné pořady v TV. Já se ale dívat nebudu, jen jsem chtěl lehce mírnit zbytečně vyhrocené soudy...

0 0
možnosti

Pane bože, za co nás trestáš? Další exhibicionistický pořad. Ale zase pro prachy za účast je člověk schopen ze sebe udělat “lůzra” i v televizi...

3 0
možnosti