Ondřej Soukup, Marta Jandová, Klára Vytisková a Paľo Habera v porotě SuperStar

Ondřej Soukup, Marta Jandová, Klára Vytisková a Paľo Habera v porotě SuperStar | foto: TV Nova

TELEVIZIONÁŘ: SuperStar. Lehce odřená, zohýbaná, zažloutlá stářím

  • 7
Při sobotním startu zbrusu nové řady SuperStar člověka napadne, kde asi skončily její minulé tváře. Jedna se živí jako vizážistka, jiný propaguje syrovou stravu, třetí se stal ženou, čtvrtý ministrem – tedy v demisi.

A někdejší královna Hvězdné pěchoty, dojemně špatná zpěvačka Anička Dajdou čili Anna Gleisnerová, vydala knihu Ukradli mi SuperStar! Když po ní pátráte v antikvariátech, dojdete k nabídce „desky lehce odřené, lehce zohýbané, kniha lehce zažloutlá stářím“. 

Což se dá říci o celé soutěži. Česko hledalo SuperStar třikrát, poprvé v roce 2004, v postfederální česko-slovenské verzi se vysílá od roku 2009 popáté. Takže s adepty popové slávy žijeme už patnáct let; na vrcholu se udržela jen Aneta Langerová a od někdejších diváckých rekordů spadla sledovanost minulého finále pod milion zájemců. 

K veteránům patří ještě porotce Pavol Habera, kterého doplní premiérové trio Ben Cristovao, Matěj Ruppert a Katarína Knechtová, také poprvé bude pořad uvádět Jasmina Alagič, která do showbyznysu postoupila z modelingu, potažmo z finále Miss Universe Slovenska roku 2009.

A po sedmi letech se vrátí k uvádění soutěže Leoš Mareš. Kdo asi bude moderovat či porotovat SuperStar za dvacet let a kolik dalších zhrzených napíše knihu, jak jim soutěž ukradla život?

Další tipy z televizního programu