Diskuze

TELEVIZIONÁŘ: Belmondo, Chan, Newman. Jen král detektivů zmizel

Sherlock Holmes bez doktora Watsona, Randall bez Hopkirka, Mulder bez Scullyové, to by nedávalo smysl. Jenom z domácí detektivky Dáma a Král si klidně zmizí celá její lepší půlka, tedy kralující postava Krále v podání Matěje Hádka, kterou otravně vtipkující záskok nemůže nahradit.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Mirka má pravdu. Je to tak. Právě proto už se na "Dámu" bez krále nedívám.

2 0
možnosti
Foto

tak proč na to čumíte když se vám to nelíbí!!

0 2
možnosti
Foto

Prima má v likvidaci detektivek prim. Dokonale sestřelila VIP vraždy a teď se jen bojím, co bude, jestli natočí další řadu poldy.

0 0
možnosti

Točit českou verzi "Polda" s Matáskem jsou vyhozené peníze. Zrovna v úterý skončilo, též na Primě, vysílání německé verze "Der letzte bulle" (Poslední polda) z roku 2012, která měla cca 35 dílů (možná víc). Všechny díly s Matáskem byly dějově nemlich stejné jako ty německé. Stejná epizoda byla na ČT se seriálem "Doktor Martin", akorát v britském originálu byl představitel doktora ve věku cca 40 let jako hraná postava, tak že zplození potomka s učitelkou bylo věrohodné. V české verzi na to nasadili nestárnoucího šedesátníka Mirka Donutila, asi žádného českého a mladého herce, hrát arogantního mamlase, nemáme.

0 0
možnosti