Diskuze

Předpremiéra filmu Hodinu nevíš s iDNES.cz vyvolala rozpaky i nadšení

Nadšení, rozpaky i smích vyvolala předpremiéra nového filmu Hodinu nevíš režiséra Dana Svátka, kterou portál iDNES.cz nabídl svým čtenářům exkluzivně s dvoudenním předstihem před klasickou kinodistribucí. Snímek inspirovaný osudem heparinového vraha Petra Zelenky se pro jedny stal "dobrou žánrovkou", pro druhé "plochým příběhem".
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OJ

tequiladrinker

26. 8. 2009 13:24
film

film je celkově velmi dobrý, včera jsem ho viděl.... ...jen jedno mi nejde do hlavy... ...sanitář používá skleněné injekční stříkačky, ty se ještě v praxi někde používají???? Což o to, kdyby vše bylo posunuto v čase do minulosti asi bych se nedivil, ovšem to by herci nesměli používat mobil.... ...též sanitky - jednou celkem moderní stroj, podruhé vrak tak z padesátých let - mi tam moc neseděli...

0 0
možnosti
MV

cutac

26. 8. 2009 23:43
Re: film

tak vidlákov, že jo ;-)

0 0
možnosti
ŠP

Shadow stalker

26. 8. 2009 9:49
Pro JAZ...

"Na dotaz, zda jí nevadí, že se režisér hyenisticky přiživil ..." - to myslíte vážně? To jste se vážně někoho takto zeptal(a)? Cítil(a) jste se při tom normálně?:-)

0 0
možnosti
MF

R.Jan.

26. 8. 2009 19:58
Re: Pro JAZ...

Nejdřív jsem nechtěl nic psát, protože k tak výstižnému příspěvku není co dodat. Snad jen to, že tahle paní dělá šéfku kulturní rubriky, a i když příspěvky v ní mě často dokážou nadzvednout, tak pracovat pod takovouhle přechytřelou blbkou, to bych tuhle rubriku sabotoval, o Troškovi psal jako o géniovi a o Aronoffském jako o uabedněci atd. (I v případě, že tu otázku položil někdi jiný, tak být šéfredaktorem kulturního oddělení by mělo, podle mě, znamenat rozbít takovému kolegovi o hlavu nejbližší flašku a na vteřinu ho vyhodit). Paní JAZ je jasná :)

0 0
možnosti