Tori Spellingová

Tori Spellingová | foto: Profimedia.cz

Po Kelly se do Beverly Hills 90210 vrací i Donna

  • 8
Během podzimu se američtí diváci dočkají pokračování seriálového kultu devadesátých let Beverly Hills 90210. Už teď je jasné, že se v něm objeví minimálně dvě ze "starých známých" postav.

Před časem producenti potvrdili, že se v seriálu v nepravidelné vedlejší roli objeví Jennie Garthová. Její postava - blondýnka Kelly Taylorová - vydržela v původním seriálu jako jedna z mála po celou dobu jeho vysílání.

Kelly se objeví jako školní poradkyně na své "alma mater" West Beverly High School. Ze staré sestavy nebude sama; tvůrcům se podařilo přesvědčit další herečku - Tori Spellingovou alias Donnu Martinovou.

"Donna ráda navrhovala modely a chtěla dělat kariéru v módě. Bude zábavné prozkoumávat tuhle dějovou linii," naznačila Spellingová časopisu People, kudy se nové cesty její hrdinky budou ubírat.

To potvrzují i zákulisní řeči - Donna se podle nich v pokračování seriálu stane majitelkou jednoho z nejskvělejších butiků v Beverly Hills.

"Jsem si jistá, že fanoušci budou umírat zvědavostí, jestli je stále ještě provdaná za Davida," směje se Martinová. Donna se totiž ve finále původního seriálu provdala za svého přítele ze střední školy Davida Silvera, kterého si zahrál Brian Austin Green.

Na spolupráci s Garthovou se Spellingová těší. "Bude zábavné znovu pracovat s Jennie a sledovat, kde se Donna ocitla dnes," podotýká Spellingová a rezolutně odmítá pravidlo "dvakrát do stejné řeky nevstoupíš".

"Donna Martinová byla opravdu velkou součástí mého života. Říká-li někdo, že nelze dvakrát vstoupit do téže řeky, není to pravda. Já mířím zpátky na adresu s poštovním směrovacím číslem, kterou znám nejlépe, a jsem přešťastná," podotýká.

Kompletní obsazení seriálu, který bude uváděn pod názvem 90210, bylo oznámeno počátkem května. Rob Estes se ujal role patriarchy rodiny Millsových, která se přestěhuje do Beverly Hills z Kansasu. Jeho manželku Debbie hraje Lori Loughlinová.

Podle prvních informací budou nové epizody v podstatě kopírovat start seriálu původního. Stejně jako Walshovi totiž Millsovi mají dvě děti - dceru Annie a syna Dixona.

A samozřejmě, že jejich sžití s novým prostředím nebude nejsnazší - už jen proto, že jejich otec se stane ředitelem na West Beverly High School a matka má problémy s alkoholem.

,