Diskuze

Občanský průkaz se prodražuje, Trojan ho bez sněhu nemůže dotočit

Zimním natáčecím plánem pokračuje realizace nového filmu Ondřeje Trojana Občanský průkaz. Teenagerská tragikomedie o třech dějstvích, inspirovaná stejnojmennou novelou Petra Šabacha, vzniká podle scénáře Petra Jarchovského od dubna 2009. Teď jí ale chybí sníh.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

looki25

24. 1. 2010 18:18
sníh

modlení mu asi vyšlo :-)

0 0
možnosti

alikedu

17. 12. 2009 11:29
1985

Trojan začal studovat Famu v době, kdy většina slušných lidí měla jednoznačně se studiem totální utrum, pakliže nedrželi hubu a krok. Myslím si, že Trojanové a všichni jim podobní, by v prvé řadě měli natočit film sami o sobě. O své zbabělosti postavit se jednoznačně konformismu a o svém pokrytectví, které jim umožnilo realizovat poměrně pohodlný život.

Po roce 89 byli hrdinové všichni a proto nemá Trojanova výpověď prakticky žádnou jinou hodnotu, než hodnotu důkazu pravdivosti tvrzení "kázat vodu a pít víno". Na zdraví pane Trojane!

0 0
možnosti

hendrixx

16. 12. 2009 15:41
Některé knížky

jsou tak dobré, že by se snad raději ani neměly filmovat.

0 0
možnosti

gamaorionis

16. 12. 2009 12:17
Nevěrohodné

Tak ještě ten film ani nedotočili a už mě zklamal. :-(

Z fotek je vidět, že se moc věrohodností nezaobírali, když chlapec má brýle moderně vypadající tenkrát naprosto nesehnané (možná ani nevyráběné v zahraničí), všechno oblečení je nové - i tepláková souprava tělocvikáře (kterou jistě vlastní několik desetiletí..) a aktovky září novotou, ačkoliv děti jednoznačně nejsou prvňáci. A kdo měl tenkrát na to kupovat dětem každej rok novou??

Škoda, škoda... :-/

0 0
možnosti