Diskuze

RECENZE: Krade, lže, posmívá se invalidům. Oscarová školačka je na zabití

Proti Nabarvenému ptáčeti se v oscarové bitvě postaví také německý film Narušitel systému, který právě vstupuje do našich kin. Jeho malá hrdinka budí neskutečné pocity: strach o ni i z ní.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

U paní Spáčilové má koukám každý film jako výchozí bod cca 62 %. V případě dobrého se dostáváme na hranici 65, některá zdařilá díla i 70 %. Dolů to jde snadno. Bohužel, ale některá díla dostala 10 % jen proto, že už nikdo nedoufal, že se najde ještě něco horšího. Takže pak přichází titulky jako: Český film našel nové dno.

2 0
možnosti

J82a43n 72N41o60v60á42k

2. 10. 2019 7:29

Pratele mili,

co rikate?

...nepustime si radeji Babovresky 3?

0 7
možnosti

No Babovřesky zrovna ne, ale přiznám se, že někdy nemám náladu sledovat cizí, byť imaginární, problémy. A to si žiji celkem zdravě a spokojeně.

4 0
možnosti
Foto

Film nemá správný název, měl by se jmenovat Fracek nebo tak nějak.

5 0
možnosti

Vy jste asi snídala kaši kreativity, ne? Systemsprenger je německý eufemismus pro takovéto nezvladatelné děti. Film se jmenuje zcela správně.

1 0
možnosti
Foto

A nejmenuje se nakonec Greta? ;-D

19 12
možnosti

Milá paní Spáčilová, ačkoliv rozhodně nejsem bůh češtiny (vystudována FJFI a FSI), tak se Vám pokusím vysvětlit princip procentuálních hodnocení a jejich vztak k recenzi. Nemusí se nutně jednat o recenzování filmu, stejný princip se používá i u ledniček.

V recenzi shrnujete klady a zápory výrobku (v tomto případě filmu) a vše shrnujete procentuálním hodnocením. To ovšem musí alespoň přibližně odpovídat recenzi. Je tedy poněkud absurdní napsat chyby daného filmu na půl řádkua poté tomu dát 65%

1 19
možnosti