Diskuze

Na Nejhorší obavy lze jít zcela bez obav

Dramatické osudy Johna Patricka Ryana, profesora historie a analytika CIA, už v knihách Toma Clancyho vytvořily cosi jako paralelní historii USA. Historii, v níž Amerika svede válku s Japonskem, arabští teroristé zaútočí na finále superbowlu, unesené letadlo smete Kapitol a zabije jednou ranou prezidenta i většinu Kongresu. Svou popularitou Ryan, teď i hrdina Nejhorších obav, dohání Jamese Bonda, přestože se mu dělá špatně i při běžných linkových letech a zbraně se mu vyloženě oškliví.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jarda

3. 9. 2002 9:43
Ale Clancy to není
Jo, klidně na ně jděte, ale s Clancym to má společný jenom název a jméno hlavního hrdiny. Kam se poděl admirál James Greer ? Nahradit ho figurkou jménem Cabot je surovost. Kam se poděl 200 stránkový popis výroby jaderné bomby v garáži ? A opravdu věříte, že 7 stíhaček je schopno potopit letadlovou loď ? Pokud ano, tak na Nejhorší obavy jděte bez obav, ale pokud jste četli celého Clancyho a jste jeho fanoušky, tak na ten film nechoďte. Bude vám to líto. Ben Affleck je sympaťák a dobrý herec, ale prostě jeho Jacku Ryanovi nevěřím, že bude za 12 let prezidentem USA.
0 0
možnosti

miroslav.kucera

3. 9. 2002 11:01
Re: Ale Clancy to není
Presne tak, Nejhorsi obavy se ani zdaleka nemohou vyrovnat Clancyho knizce. Osobne byl pro me film docela zklamani a myslim, ze bude sklamanim pro vsechny, co cetly Clancyho knizky.
0 0
možnosti