Diskuze

VIDEO: Dávám přednost kladivu, hlásí trailer šestého Mission: Impossible

Samozřejmě i na ikonickou znělku z Mission: Impossible dojde ve spektakulárním traileru, který ohlašuje příchod už pátého pokračování kultovního akčního snímku s Tomem Cruisem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P"E

Těším se moc na šestý díl filmu Mission Impossible viděl jsem všechny a jsem rád, že se natáčelo i v Praze jen mě štve, že pražský hrad byl brán jako Petrohrad a Masarykovo nádraží snad za Budapešťské v pozadí je vidět projíždět CityElephant. Pěkný je i akční thriller Rychle a zběsile tady se ještě dočkáme 2 dílů. Jurský svět 2 má být také bohužel Jumanji: Vítejte v džungli mě hodně zklamal.

0 0
možnosti
TP

Hrad byl primo Kreml. Ale v jednicce jste si Prahu uzival plnymi dousky.

0 0
možnosti
AV

Prosím, PROSÍM, nejde prostě po sobě text přečíst? Protože titulek láká na šesté pokračování, hned v textu pod titulkem se mluví o pátém pokračování... to je odfláknutá práce...

0 3
možnosti
TV
MV

doporucuji radeji US Trailer 2. je sice bez cz titulku, ale mnohem lepsi, nez tento

https://www.youtube.com/watch?v=XiHiW4N7-bo

a propos, je to mozna nejocekavanejsi film leta. osobne verim v IMDB Top250, nominaci na Oscara za kameru a miliardu v trzbach

0 0
možnosti
Foto

P84e10t60r 37V80a23ř42á30k

24. 5. 2018 1:05

Miliardu asi těžko, vzhledem k tomu, kolik dal předchozí díl. Tyhle filmy miliardu nedávají. Podle mě zopakování tržeb pětky bude úspěch. Ale těším se, Rogue Nation byl jeden z nejlepších akčňáků za poslední létě.

0 0
možnosti