MK

"Jsem spokojený s tím, v jakém stavu se Amerika právě teď nachází? No, ta odpověď je ne. Věřím, že se zlepšíme? Věřím v to. Jsem optimista a věřím, že se můžeme zlepšit," začal Dwayne Johnson.

"Podpora, kterou jsem před lety učinil s Bidenem, byla tím, co jsem v té době považoval za nejlepší rozhodnutí," řekl Dwayne Johnson.

Vyjádřil však politování nad rozdělením způsobeným vstupem do politiky a řekl, že tentokrát veřejně nepodpoří žádného kandidáta.

"Buď podlehnete a stanete se tím, čím si myslíte, že vás ostatní chtějí mít, nebo si řeknete: 'Ne, to nejsem já. Budu sám sebou a budu skutečný." Když se mě na něco zeptáte, je důležitá skutečná odpověď a pravdivá odpověď je důležitá, a to může lidi naštvat a může je to ---odradit. A to je v pořádku," řekl. "Ale nějakou dobu mi trvalo, než jsem si to uvědomil."

"Am I happy with the state of America right now? Well, that answer's no. Do I believe we're going to get better? I believe in that. I'm an optimistic guy, and I believe we can get better," he began.

"The endorsement that I made years ago with Biden was what I thought was the best decision for me at that time," he said. However, he regretted the division caused by wading into politics and said he would not be publicly endorsing a candidate this time around.

"You either succumb and be what you think other people want you to be, or you go, 'No, that's not who I am. I'm going to be myself and I'm going to be real.' If you ask me something, a real answer is important, and the truthful answer is important, and that may get people upset and may p--- people off. And that's okay," he said. "But it took me some time to recognize that."