Kabir Bedi bude s diváky besedovat v pátek 10. října v kině Světozor po projekci snímku Taj Mahal: Příběh nehynoucí lásky.

Kabir Bedi bude s diváky besedovat v pátek 10. října v kině Světozor po projekci snímku Taj Mahal: Příběh nehynoucí lásky. | foto: Oficiální stránky herce Kabira Bediho

Kabir „Sandokan“ Bedi poklábosí s návštěvníky kina Světozor

  • 0
Festival bollywoodského filmu, který se koná v pražských kinech Evald a Světozor od 6. do 12. října, slibuje populárního hosta. Z Indie přijede Kabir Bedi, jenž se proslavil zejména jako představitel seriálového Sandokana.

Nyní dvaašedesátiletý "indický Sean Connery", jak se herci přezdívá, bude s fanoušky besedovat po projekcích výpravné historické romance Taj Mahal: Příběh nehynoucí lásky a druhého dílu seriálu Sandokan, v němž ztvárnil pirátského vůdce zvaného Tygr z Mompračemu. Zúčastní se rovněž autogramiády DVD se Sandokanem.

Legendární seriál vyrobený v italsko-francouzsko-německo-britské koprodukci roku 1976 se v 90. letech dočkal druhé řady. Vedle Sandokana se Kabir Bedi proslavil také v dobrodružném filmu Černý korzár, v bondovce Chobotnička nebo v nekonečném seriálu Báječní a bohatí; pracuje rovněž pro italský rozhlas a zasazuje se o svobodnou Barmu. Nedávno dokončil romantický thriller s tanečními prvky Kites, který se točil ve Spojených státech.