Diskuze

GLOSA: Že to byla jízda? Při vší úctě i lítosti, ceny Anděl nudily

Oscar, Český lev a nejnověji Anděl, všechno stejná písnička. Čili postrach televizí, hra na událost bez diváků v sále, pouze s nominovanými, což posiluje dojem interního večírku. Navíc hra tím dojemnější, čím okatěji se snaží s pandemickými limity bojovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

L30i76b40o86r 39H21o39l26u83b

30. 5. 2021 15:57

Nuda neexistuje, konečně jsou ceny ve správných rukou.Šaškovaní jako na Eurovizon netřeba

2 0
možnosti
LS

Tělesně ospalou a umělecky konzervativní Spáčilku probudí k jízdě už jen starý dobrý folkař. Připomíná mi to její pár let starou kritiku benefičního koncertu v Manchesteru po teroristickém útoku, kdy Spáčilka všechny setřela, a až "Teprve ve finále, kdy nastoupili Coldplay a po nich Liam Gallagher z Oasis, dostala se ke slovu konečně pravá muzika".

2 3
možnosti
JK

Naopak me se to libilo. Melo to spad, nuda nebyla. Predtocena ale ZIVA vystoupeni byla hezky vytvarne pojata, treba Nohavica jen s kytarou ve tme, to bylo daleko autentictejsi nez osvetlena scena podia v Karline, s pozadim sponsoru. A ze pri dekovce je nekdo strucnejsi? Nevadi. Uz nechci videt Slavika s rozjarenou Lucii Bilou ( chybi tam nekomu?) a estradni tvare z tv Nova. Vecer to byl dustojny a v historii Andelu jeden z nejlepsich.

8 0
možnosti
KB

K80a16r80e64l 29B65l58a47h11a

30. 5. 2021 18:40

Naprosto souhlasim, neni co k tomu dodat

0 0
možnosti

Tak nějak jsem nepochopil, na co si vlastně Mirka stěžuje. Nic proti ní, ale přijde mi už trochu znavená životem ...

6 0
možnosti
LJ

Neznam nikoho, kdo tyhle estrady jeste sleduje.

Kdyz zacal Andel vysilat sve nocni show, byly to zajinalve porady. Prvni ceny Andel jeste sly ale pak to uz slo jen z kopce.:-)

1 2
možnosti

Ceny "Anděl" nemají s moderátorem Pavlem Andělem ani jeho pořadem vůbec nic společného. Ale pravda je, že něco jako byla "Noc s Andělem" strašně chybí. Vůbec netuším proč, když na tento typ pořadu má ČT dokonce vyhrazený kanál ČT Art. Zjevně chybí skvělí producenti, jako byl pan Kratochvíl.

9 0
možnosti
RB

Chvili jsem koukal, ale co mě teda nejvíc zarazilo.... Někde jsem se dočetl jak Eva Farna zhubla a jak se pyšní super postavou. Tak kdo ji proboha navlikl do toho co měla na sobě? Nebo ona se nedívala do zrcadla? Otřesný....

14 2
možnosti
JH

Mě nenudily. Občas to bylo na hraně trapnosti, zvlášť teda dekovne řeči, ale jinak to odsypalo a Farna jak to odzpivala, to klobouk dolů. Akorat její vizazisti by zasloužili tečku.

14 0
možnosti
MP

Ta baba Spáčilová se hrabe už i do hudby, jako by ji nestačili ty seriály a film!

9 9
možnosti
IH

I76v88a32n 35H29o28l95a13s

30. 5. 2021 10:14

Vám by stačilo naučit se česky.

7 0
možnosti