Z natáčení komedie Láska na špičkách

Z natáčení komedie Láska na špičkách | foto: Bohemia Motion Pictures

Vica Kerekesová prožije v romantické komedii Lásku na špičkách

  • 5
Na Šumavě vznikly první záběry romantické komedie režiséra Petra Zahrádky a scenáristky Adély Kroupové Láska na špičkách. V hlavní roli tanečnice se představí slovenská herečka Vica Kerekesová, do kin film přijde v říjnu 2021.

Příběh Lásky na špičkách zavede diváky do malého města, kde taneční pedagožka vytváří pro svou rodinu nový domov ve zděděném mlýnu. V místní umělecké škole vede baletní kroužek a chce nejen dětem, ale i jejich rodičům dokázat, že mohou vyhrát celonárodní soutěž souborů.

Jenže její manželství se octne v krizi, navíc přijde o taneční sál, má proti sobě takřka celé město – a zlom přijde, teprve když se na scéně kromě jejích bývalých spolužaček objeví pohledný velitel dobrovolných hasičů. Sólistka, která dosud každou pomoc odmítala, se musí rozhodnout, zda zvolí změnu. 

Dalších rolí se ujali Pavel Nový, Ondřej Veselý, Jiří Havelka, Igor Chmela, Jakub Kohák, Leoš Noha, Linda Rybová, Jana Paulová či Jitka Schneiderová. Točit se bude během léta, poslední scény štáb pořídí v květnu 2021. Za projektem stojí filmový producent a distributor Bohemia Motion Pictures.