Diskuze

Eben se rozloučil s TýTý dvěma cenami

Tradiční průvodce udílení cen TýTý Marek Eben se v sobotu stal nositelem jediných dvou překvapení večera. V úvodu jedenáctého ročníku předal moderátorské žezlo hlasatelskému týmu České televize a v závěru dostal - vůbec poprvé - dvě zrcadélka: čestné na rozloučenou a nečekaně i trofej absolutního vítěze.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Libuše Mikešová

18. 2. 2002 17:52
Není nad Ebena
, Vážení televizní diváci! Jako každý rok tou dobou jsem se těšila na krásné přitrefuňky pana Marka Ebena a koho jsem nespatřila? Hlasatele, kteří v přímém přenosu koktají, stojí na značkách a vyhánějí udílené z jeviště. Tak nervózní podívanou jsem dlouho neviděla, zas o jednu trapárnu více. Jen houšt´. Hradec Králové
0 0
možnosti

jirina

18. 2. 2002 11:28
Konec kulturního svátku
Je to tak a bez nadsázky. Tak jako na vánoce a další svátky v roce jsem se těšila na večer s Týtý. Už mě možná tolik nenapínalo, zda vyhraje můj oblíbenec, ale byla jsem zvědavá na to, jak pan Marek Eben okomentuje a oglosuje celý ten rok na televizních obrazovkách i mimo ně. Těšilo mne, jak si další pořady braly z Týtý vzor. V sobotu 16. února 2002 to bylo opravdu nečekané zklamání. Škoda, každý má právo na odchod ..
0 0
možnosti

eno

18. 2. 2002 11:21
TýTý
Anketa klidně může zůstat taková, jaká je, ale předávání cen může být klidně neveřejné, jako je tomu u jiných ale ne podobných akcí. Proč ? Protože pořadatelé nemají moderátora, řevnivost jednotlivých televizí je až trapná, umělci, kteří jsou oceněni, proskotačí na jevišti jako diblíci a nechtějí tomu věřit, některé ankety jsou nedůstojné (viz sportovní moderátor). Klidně si odpustím pohled na hvězdu Bohdalovou, na syna pana Donutila apod., v klidu si o tom přečtu v novinách. A argument, že se jedná o lidi z televize ? No a ? odpovídám. Jediný výsledek toho všeho bude, až si pan ředitel pochválí, kolik lidí z jeho TV získalo zrcadélko, pokud si ovšem zapnu přístroj.
0 0
možnosti