Diskuze

DO KINA: Nositel Zlatého glóbu za roli Churchilla má jen dva soky

Pouze tři novinky vstupují do našich kin, navíc jedna z nich, koncertní snímek kapely Motörhead, se promítá jediný den. Takže herecké síly změří jen čerstvý laureát Zlatého glóbu Gary Oldman a jeho kolega Matt Damon.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

na filme som predvčerom bol. očakával som však, že sa dej dostane aspoň po leteckú bitku o Britániu - bohužial to bolo tak natiahnuté, že bolo pokryté obdobie len úplného začiatku Churchilovej vlády - prvých pár týždňov. Inak to bolo zvládnuté výborne. Neviem ako by to vnímala mileniálska generácia. Viem si predstaviť, že to bude povinný film pre študentov histórie a politológie.

0 0
možnosti

Přijde mi zvláštní jít na metalový koncert do kina. Nějak si nedokážu představit, že bych u toho seděl a nebo dělal kotel před plátnem :-)

0 0
možnosti

Nic proti Garymu, ale i pro roli zavalitého politika mohli zvolit lépe. Maskéři sice odvedli dobrou práci, ale je to stále poznat. Výborný výběr byl pro roli W.Churchilla Timothy Spall ve filmu Králova řeč. Tam vypadal a hrál perfektně.

O Vánocích dávali v televizi dokument W.Churchill - taky hodně zajímavé - https://www.csfd.cz/film/402505-winston-churchill/prehled/

0 0
možnosti