Diskuze

Krajina ve stínu má 15 nominací na České lvy. Šanci má i Trojan se synem

Nejvíce nominací na výroční filmové ceny Český lev si letos odnáší film režiséra Bohdana Slámy Krajina ve stínu. Získal jich celkem patnáct. Se čtrnácti jej následují filmy Havel a Šarlatán. Slavnostní ceremoniál se uskuteční v sobotu 6. března ve Dvořákově síni pražského Rudolfina.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

Nechapu, proc v nominaci na nejlepsi dokumentarni film roku nejsou Kralove videa ...

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
1 3
možnosti
RW

Pane Peterko, právě díky takovým, jako jste Vy, je důležité, že v Šarlatánovi ta milostná linka dvou mužů byla. Pokud Vám pár polibků a dvě simulované sexuální scény, kde není skoro nic vidět, připadají za hranou, tak pan nevím, co děláte u většiny současné české i světové produkce, kde se simuluje sex v mnohem větším měřítku. Nebo Vám vadí spíš to, že se jedná o dva muže Pokud ano, tak nejste nic jiného, než pokrytec. A litovat Trojana a Loje, že do toho šli? Proboha, proč? Oni na rozdíl od Vás nemají tak předpotopní a zkostnatělé vidění světa. Tento Váš názor, že homosexualita je perverzní, už začíná být naštěstí v menšině. A je to jen dobře.

1 0
možnosti

P69e69t51r 69Š58k19o37d15a

18. 1. 2021 20:09

Pokud jde o herce, tak prakticky souhlas, všichni byli výborní. Herečky nevím. Ale film? Šarlatán nebyl špatnej, ale namluvilo se o něm víc, než bylo ukázáno. Krajina ve stínu černobílá, hmmmm...tyhlety pokusy o umění jsou spíš odrazující. Havel nic moc, především obsazení Olgy bylo tragické, na druhou stranu chápu, že na zpracování takového života už musí být echt dobrej scénář i režie. Ostatní kategorie jsou spíš pro vyplnění zábavného večera. Nejlepší studentský film - souhlas s tím, jak je to napsáno.

0 1
možnosti
JB

J40a62n 18B81u18c79h79a39r

18. 1. 2021 19:10

Slama je psychicky naruseny tvurce sra*ek...

0 3
možnosti
TT

nemuzu si pomoct, ale trojan na te fotce pusobi jako vyhublejsi verze androida Davida z Prometheus (serie alien)

:)

0 1
možnosti
JH

budou to mít akademici težké, zda se zalíbit Němcům s krajinou ve stínu, pak určitě Havel, to musí být veledílo na počest nejlepšího prezidenta nebo snad kandidát na Oskara, překračující normy homosexuality Šarlatán;-D;-D

4 11
možnosti
RK

Já tedy nevím Haváčku, ale z toho filmu nevyšli dobře ani Němci a ani někteří Češi. Asi byste se měl nejdřív na ten film podívat, než budete psát o tom, co vás soudruzi učili ve škole.

10 4
možnosti
FN

Krajina ve stínu je černobílý film s černobíle pojatými postavami. Jen tam chybí stateční werwolfové bojují proti českému bezpráví.

4 2
možnosti
DB

skoda, ze cely lev neni v sekci premium.

4 0
možnosti
Foto

Gay filmy budou skórovat v hereckých kategoriích, taková je doba. Moc se mě líbil Cina, ale proti Trojanovi má asi malou šanci.

1 1
možnosti
RK

Šarlatán pěkný. Krajina ve stínu- vynikající film.R^

7 5
možnosti
JS

Krajinu ve stínu jsem ještě neviděla, s Šarlatánem souhlas.

2 0
možnosti