Diskuze

RECENZE: Tick, Tick...BOOM! jede na energii Andrewa Garfielda

Biografický muzikál Tick, Tick...BOOM! z produkce Netflix vypráví hravou a energickou formou příběh muzikálového skladatele Jonathana Larsona, jemuž osud nedopřál užít si plody svého talentu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GN

Na podiu s Larsonem při jeho divadelním monologu vůbec není jeho přítelkyně Susan, na jejíž prázdné sedadlo v hledišti je záběr, a na kterou je pak další samostatný záběr jak stojí vzadu u dveří ze sálu. S Larsonem na jevišti zpívá Karessa, která zpívá i hlavní postavu v muzikálu Superbia.

K filmu vůbec není třeba znalost Larsonova života, nebo kdo je a co za ním přesně stojí. Ani znalost americké muzikálové scény není potřeba. Samozřejmě, poznáte pak muzikálové herce, kterým je film prošpikovaný, ale ten příběh stojí sám o sobě. Ta znalost by se spíše hodila autorovi recenze. Tick, tick...boom! byl doslova Larsonův vlastní divadelní/muzikálový monolog, který byl po jeho smrti později přetvořený na klasický muzikál; tento film je vlastně jeho zfilmováním, stejně jako například je film West Side Story od Spielberga zfilmováním muzikálu West Side Story.

0 0
možnosti