Diskuze

RECENZE: To je divadlo! volají z poloprázdného vinohradského hlediště herci

Bravo! To je divadlo! zaznívalo z publika při závěrečné děkovačce reprízy Zmoudření Dona Quijota v pražském Divadle na Vinohradech. Slova provolával herec Michal Dlouhý, takže těžko říci, zda tak nečinil především z herecké kolegiality. Byla však zcela na místě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Ono totiž v poslední době přijde více lidí na úplnou hloupost než na kvalitu. Heslem mnoha lidí dnes je "Hlavně, že nemusím myslet". Podle toho pak vypadá nejen kultura, ale všechno v této společnosti.

0 0
možnosti
AW

Slabá reklama se vždy podepíše na výsledku! Málo to vychvalujete! Diváci jsou natvrdlí! Musíte přidat! ..... Musí chodit víc teoretiků a kritiků pak se divadlo určitě naplní! Lidi, obyčejní lidi co pracujou,ti divadlo dnes !!! NECHÁPOU !!!

0 0
možnosti
IJ

I97v82a90n 89J72i82r93e69š

15. 2. 2020 11:53

To nevadí, že to lidi nebaví a nezajímá, oni už vám divadelníci ublíženě vysvětlí, že lidé nechápou elitu. A dotace to vyřeší.

2 1
možnosti
PK

.. dotace to pohodlně zaplatí!!!

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
PW

Staří bardi vždy říkali, že o představení rozhoduje divák. Takže kritik může psát cosi zamane ale poloprázdné hlediště je to nejlepší a jediné spravedlivé hodnocení. To nejde za herci ti jistě ukázali své nejlepší ale za repertoárem resp. představením a režií tohotoi.

2 0
možnosti
ZS

Kolik asi bude repríz?

4 0
možnosti