Diskuze

Tyran Fritzl otevírá ve vídeňském divadle svůj penzion

Hrůzné kriminální činy se v poslední době staly oblíbeným námětem pro filmaře. Nyní se promítnou i do divadelního prostředí. Vídeňská scéna 3raum-anatomietheater uvede 23. února premiéru inscenace Penzion Frizl inspirovanou tyranem Josefem Fritzlem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PU

Ilendor

14. 1. 2009 22:42
Hodnoty společnosti

JO jO, vypadá to, že kdyby nebyli vrazi, zloději, sexuálně zvrhlí lidé všeho druhu, války, kriminalita, tak v podstatě  filmaři nemací co točit. Kultura je dnes založena na těchto věcech. Kam to lidstvo spěje.

0 0
možnosti
T

toptoy

14. 1. 2009 21:35
Slušný člověk si nevydělá

No a tak je to se vším v dnešní mediálně-kapitalistické společnosti. Slušný člověk je za vola, kdo ukrade miliardu, čtvrtstoletí znásilňuje a vězní svou dceru, apod., to je king. Nechcete někdo nazkoušet hru o tom, jak slušný člověk chodí každý den do práce, vychovává děti a vede spořádaný život? Ne teď vážně, v tomto směru mají Číňané pravdu, trest smrti má smysl, protože to co se děje tady je už opravdová sodoma gomora a směřuje to ke zhroucení Evropy a chaosu, ze kterého pak vzejde něco úplně jiného, dost možná něco, co se vyznačuje architekturou s takovými vysokými věžemi, říkají tomu minaret.

0 0
možnosti
4

4LF

14. 1. 2009 22:04
Re: Slušný člověk si nevydělá

Tak tohle je moc i na me!!! Takze to zvire!!! bude vydelavat na tom ze mu media udelali bezplatnou reklamu!!! on bude vydelavat na tom ze je slavny diky cinum, ktere ani nebudu komentovata!!! FUJ!!! je videt ze: "de vsechno do sracek". Uprime dela se mi nevolno

0 0
možnosti