Diskuze

Michal Horáček se brání: Ministr Státní opeře nic nenařizoval

Minulý týden se objevila zpráva, že představení Michala Horáčka Kudykam ruší pět lednových repríz. A termíny prý pražské Státní opeře nařídil bývalý ministr kultury Václav Jehlička. Horáček to odmítá. "Já osobně jsem viděl ministra čtyři minuty v životě," říká.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

queimada

7. 12. 2009 19:57
konečně náznak objektivity

 Dobrý večer, jsem ráda, že si můžu přečíst fakta. Děkuji MF DNES, že poskytla p.Horáčkovi prostor pro vyjádření. Nemám důvod jeho slovům nevěřit. Myslím si, že jeho aktivity by měly být brány jako příkladné na poli kulturního dění. Bohužel je první a daří se mu, a to nezůstane nikdy bez záštiplné odezvy těch, kteří na nic takového v životě ani nedohlédnou. Kudykam jsem viděla a chápu, že vzbudil a doufám, že i bude budit hraniční reakce, ale to je osud pravých uměleckých děl. Já osobně p.Horáčkovi děkuji.

0 0
možnosti

wezr

7. 12. 2009 11:43
Státní opera

ON si vybral státní operu. A není to spíš tak, že na něj Státní opera zbyla? Do Národního (a Stavovského) divadlo by ho s tím asi nepustili, na Vinohradech o to asi taky dvakrát nestáli a Státní opera potřebuje peníze. Nevím, ale připadá mi, že sebestřednost pana Horáčka je nekonečná.

0 0
možnosti

golemič

7. 12. 2009 10:24
Pane Hořáčku, připomínáte mi

toho kluka ze "Starců na chmelu" - co tak pěkně mluvil, vypadal a přitom to byl křivák až hanba...

0 0
možnosti

golemič

7. 12. 2009 10:16
Pane Horáčku, jste asi šikovný a dovedete tahat

za provázky a máte vlivné přátele, ale, probůh! netvařte se jako arbitr vkusu, dobrých mravů a poctivosti!!! Je to trapné!!! Nevěřím vám to!!!

0 0
možnosti

experience

7. 12. 2009 10:13
Nepochopil jsem:

Co to znamená, když ministr poskytne "záštitu"?

0 0
možnosti

tablet

7. 12. 2009 9:07
Horáček

tak touží po slávě, až to není hezké.

0 0
možnosti