Diskuze

Díky Ester cítím boj jedince proti společnosti silněji, říká Ledecký

Patnáct let zkušeností dělí Janka Ledeckého od původního nastudování jeho vlastního muzikálu Galileo, který se nyní vrací v obnovené premiéře. Autor si opět zahraje titulní roli toskánského astronoma.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Proč do kumštu tahá Ester? Ono nestačilo, že lyžařskému svazu pohrozil, že když nedostanou tolik a tolik, že budou reprezentovat jinou zem? A co holka dělá? Její patnáctá místa a ještě horší jsou výsledkem. Všichni jsou stejní, co nejvíc se napakovat, bejvávalo, že to člověk dělal proto, že ho to bavilo, a že dělá radost někomu jinému. Peníze byly až na druhém místě.

0 0
možnosti

Nemám ráda muzikály. Jakože vůbec. Jelikož vždy bezvýhradně preferuju příběh před formou a v tomto žánru je příběh vždy minimálně na druhým místě. Přesto jsem byla nucena pár muzikálů vidět. Galileo je jedinej, kterej se mi opravdu líbil.

Ledeckýho postoj k systému je mi sympatický. Systém je sice dobrej a žádoucí, ale NIKDY nesmí stát proto svobodám jednotlivce (výjimečného jednotlivce).

2 0
možnosti

náhodou je Ledecký dobrej jak se za dceru bije jako lev a v létě byl u nás koncert na náměstí a bylo to vynikající. Předtím sem si myslela, že bych na jeho koncert nikdy lístky nekoupila, ale jak sem ho zadara slyšela na živo, příště klidně půjdu i z prachy jak to bylo zábavné a mělo to šťávu

5 3
možnosti

nepůjdete, věřte mi ;-D

2 2
možnosti

.. pamatuji Ledeckého, když přijel zahrát budovatelům transplyn. do Ruska, už se nepamatuju, jak se ten šraml jmenoval, ale bylo to něco strašného.

2 3
možnosti

jak se někdo ozve proti zneužívání státní moci a všemocným úředníkům, ke potřeba ho ztrapnit, zesměšnit a něco na něj vytáhnout, že?

6 0
možnosti

Dobrý den. Ať je pan Ledecký už chvíli ticho a váží si toho, že se narodil v době, kdy se za jeho aktivity platí a navíc přehnaně. V každé jiné době by to byl šumař, který si tak tak vydělá na živobytí. A díky těmto penězům je jako nezávislý a machruje. Kolik talentů stejných jak jeho dcera zaniklo nebo ani nezjistilo že talent jsou jen proto že neměli jeho peníze. Upozorňuji diskutující už dopředu že to není závist. Hezký den.

8 9
možnosti

copak, vy jste jeden z tech papalasu, co jejich rodine hazi klacky pod nohy?

3 1
možnosti