Diskuze

Smát se budeme tomu, co bývalo k pláči

Sedněme si a vzpomínejme. To je převládající představa televizní zábavy uzpůsobená většinovému divákovi kolem padesáti let, která podle všeho vydrží i letos. Česká televize, která kdysi s Českou sodou dávala průchod novodobé mladistvé satiře, zachová osvědčené Banánové rybičky s Halinou Pawlowskou nebo estrádní retroshow Jsou hvězdy, které nehasnou uváděnou Vladimírem Hronem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gabrieljones

13. 1. 2004 21:45
Arabela, Navstevnici
Doufam, ze Arabelu daji jen tu starou a ne tu nastavovanou trapnou kasi. Ale uz se tesim na Navstevniky. To je kvalita , kterou by meli vydat na DVD (a ne novou Nemocnici ).
0 0
možnosti

antix

12. 1. 2004 14:30
paní Spáčilová,
co myslíte, nastane ještě někdy doba, kdy nás televize překvapí původní,  zajímavou  a kvalitní tvorbou nových autorů? Zmizí křečovitá snaha o vysokou sledovanost a o peníze?  Z toho, co tady píšete, mrazí. Všecko už tady bylo a zábava jde k maximální jednoduchosti a vulgaritě. Je to podceňování diváků? Kdybych za to nemusela platit, tolik by mi to ani nevadilo -- já mám ještě v paměti kvalitní inscenace, bratislavské pondělky,  teď se konečně ČT1 vzpamatovala a včera po obědě připomněla dobu, kdy jsme byli slavní a vítězili jsme s animovanou tvorbou - ale to všecko už tady bylo a zmizelo bez náhrady. Odešli satirikové a komici, přišli šašci,baviči a zlatokopové. Lehko se kritizuje, ale tohle přece není žádná cesta vpřed!? To jsme se stali národem pamětníků?
0 0
možnosti

xaeris

12. 1. 2004 14:28
Hron aby do toho...........
Jeden z Tesaříků tu není jenom chvíli
a tenhle všehoschopný imitátor už se na něm živí
bez piety směšně poskakuje, kroutí se a drze kvílí 
že prý Nejlepší holky jsou, co on o tom ví.......
 
0 0
možnosti

otakas

12. 1. 2004 17:12
Re: Hron...
Bohužel máte smutnou pravdu
0 0
možnosti