ilustrační snímek

ilustrační snímek | foto: Jan Vaca, iDNES.cz

Nepomohl trest ani léčení, nestyda zase onanuje před ženami na ulici

  • 13
Policie chytila nenapravitelného výtržníka, který v Mariánských Lázních na ulici onanoval před mladými ženami. Za stejný čin byl přitom odsouzen už před více než dvaceti lety.

Osmačtyřicetiletého muže přepadly jeho choutky znovu na konci roku 2017. Tehdy si brzy ráno u kolejí vyhlédl šestnáctiletou dívku.

„Se staženými kalhotami a obnaženým přirozením před ní začal onanovat. Pak to udělal znovu v dubnu 2018, kdy kolem něj procházela čtyřiadvacetiletá žena. Když si ho všimla, utekla,“ popsal krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Naposledy se muž obnažil před dvaatřicetiletou ženou o další čtyři měsíce později. Vylekalo ho ale, že začala z kabelky vytahovat mobilní telefon, a tak si natáhl kraťasy a utekl k lesu, kde měl zaparkované auto.

Všechny tři ženy pak nestydu popsaly policii a později ho poznaly při fotorekognici. Chebští kriminalisté nyní muže obvinili z výtržnictví, za které mu hrozí vyšší trest, a sice až tříleté vězení.

„V minulosti totiž byl za stejný trestný čin pravomocně odsouzen,“ vysvětlil mluvčí.

Podle informací iDNES.cz se to stalo na přelomu let 1995 a 1996, kdy se muž odhaloval a masturboval před ženami na Svatém Kříži u Chebu. Později byl kvůli své sexuální poruše i v léčebně.