Muž přes stěnu kabinky natáčel ženy na záchodě, pátrá po něm policie

  • 21
Chebští kriminalisté pátrají po výtržníkovi, který potají natáčel mobilem ženy na toaletách v obchodním domě. Schovaný v jedné z kabinek pořizoval obrazový záznam vrchem přes boční stěnu.

Policisté nyní pátrají po šmírákovi i po dvou svědkyních, které by mohly napomoci k objasnění případu. Zveřejnili také záznam z bezpečnostních kamer, které v prostoru toalet zachytily dvojici žen, ale také možného pachatele.

„Hledáme svědky, kteří byli v úterý 6. dubna letošního roku v době od 15:24 do 15:52 hodin v prostoru dámských toalet obchodního centra Dragoun v Chebu,“ uvedl krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Podle něj se tam zvědavec ukryl v kabince a následně vrchem přes boční stěnu pořizoval mobilním telefonem obrazový záznam z vedlejší obsazené kabinky.

Všimla si ho ale jedna z žen a hned zavolala policii. Ta si hned vyžádala záznamy z kamer v obchodním domě.

„Kriminalisté pátrají zejména po trojici osob na kamerovém záznamu, která by mohla výrazně přispět k objasnění celého případu. V inkriminovanou dobu se na zmiňovaném místě nacházela dvojice žen a jeden muž,“ informoval mluvčí.

Policisté případ vyšetřují jako výtržnictví. Svědci se mohou hlásit na linku 158 nebo se obrátit na kterékoliv oddělení policie.