(ilustrační snímek)

(ilustrační snímek) | foto: Josef Gabzdyl, iDNES.cz

Řidič pronásledoval soka v lásce, do auta mu mlátil golfovou holí

  • 4
Golfovou holí zaútočil na auto svého soka řidič v Mariánských Lázních. Vyřizoval si s ním účty z minulosti. Teď mu za jeho agresivní chování hrozí vězení.

Incident se odehrál na začátku prosince. Dvaašedesátiletý řidič jednoho večera brázdil mariánskolázeňské ulice, když si náhle všiml auta, které řídil o jednatřicet let mladší muž, který mu v minulosti přebral přítelkyni.

„Začal ho tedy pronásledovat do ulice Čapkova. Tam starší muž vystoupil, z auta si vzal golfovou hůl a šel k zaparkovanému vozu, v němž stále seděl jednatřicetiletý muž,“ popsal krajský policejní mluvčí Jakub Kopřiva.

Tak jako už několikrát v minulosti začal svému sokovi nadávat, ale tentokrát zašel ještě dál. Neovládl svůj vztek a golfovou holí začal mlátit do kufru sokova auta.

„Mladší muž okamžitě ujel a ihned incident oznámil na policejní oddělení. Škoda na jeho autě dosáhla jedenácti tisíc korun,“ uvedl mluvčí.

Policisté z obvodního oddělení v Mariánských Lázních nyní útočníka podezírají z výtržnictví, poškození cizí věci a nebezpečného vyhrožování. „Do vězení za to může jít až na dva roky,“ doplnil k případu Kopřiva.