- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Koukam firmu taky poslali do ofsajdu
stejně jsou ty vietnamské provozovny jen pračky špinavých peněz.. každý, komu to myslí, musí být jasné, že ty antidumpingové ceny mají svůj důvod...
Právem každého je myslet. Nepotřebujeme další další úřad (placený z našich daní), aby myslel za něj.
Zkuste prosím tu svoji myšlenku rozvést v návaznosti na článek, ve kterém se píše o zdraví nebezpečném podniku veřejného stravování
Člověk co je ochoten jít do vietnamskýho baru, tohle jako závadu nebere
Divím se. že nepíší o hlodavcím, kteří jsou běžní v takovém zařízení
Takovýhle "podnik" pozná člověk sám, na to nepotřebuje kontrolu. Už zvenčí je vidět, že nonstopáč není pro citlivé povahy.
Správně, pěkně fotka vchodu, ať každej ví, kde mají hnůj a kde něco jiného. A vsadím se, že kdyby si dali trasu po celé republice a denně jednu zavřeli, tak na konci roku 2017 ještě pořád bude co dělat.
Likvidační flastr je na místě! Kdo nemá problém něco takového provozovat, komu nevadí, že má ve vlastní hospodě takovej bordel, tak ten nemá právo podnikat.
... v restauračním byznysu, myšleno v tomto případě pochopitelně...
No, pěknej humus. Jen víc takových kontrol.
Rozhodně. Jen by bylo dobré, aby zmizel tenhle boudel v kompetencích, kdy tam leze jak hygiena, tak ČZPI kvůli naprosto stejným aspektům a kotnrolují totéž podle stejné legislativy. Vzhledem k nesmyslnosti existence oddělení hygieny výživy, která jaksi od dob komunismu jen přežívá v jakési setrvačnosti a je úplně k ničemu, bych tuto kompetenci svěřil výhradně ČZPI, která na to narozdíl od tetiček z hygieny, má i odborné znalosti a jasnou oporu v zákoně.