Diskuze

Na Švédském vrchu spalovna nebude, sporný projekt dostal v Chebu stopku

Po letech protestů a psaní petic si lidé ze Švédského vrchu v Chebu mohou oddechnout. Před okny jim nebude stát komín spalovny, ani se nebudou muset dívat na kamiony s odpadem. Na valné hromadě se na tom dohodly město Cheb a německá společnost Gelsenwasser AG, které společně vlastní firmu Terea.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P40a69v45e62l 90Š19o58l34a73r

13. 5. 2019 22:12

Tak už jsme ve Vřesové spálili bordel z Ostravy,tak můžeme začít pálit bordel z Chebu.Takže pro pořádek: Cheb vyprodukuje sedm tisíc tun odpadu ročně.To je odhadem nějakých sedm set „kukaček" motajících se po komunikacích jejichž stav nepotřebuje komentář.Vzdálenost Cheb - Vřesová - Cheb 83,6 km krát sedm set je nějakých 58520 km ročně.To je asi tak přibližně 12000 litrů pohonných hmot.To ta naše ekologie opravdu dostane pěkně na zadel.Samozřejmě,že se s tímto nápadem svezou i ostatní města a obce Chebského regionu takže se udaná množství znásobí.[>-]EURv

0 0
možnosti
PD

klasika...chci mít doma elektřinu, ale nechci mít za rohem elektrárnu, chci jezdit po dálnici, ale na za svým barákem atd. Odpad můžeme vozit pálit jinam, tam lidi nebydlí a si jim to tam nevadí.

4 0
možnosti