Diskuze

Doufám, že jednou se Němcům vyplatí pracovat u nás, říká nový šéf komory

Do čela Krajské hospodářské komory Karlovarského kraje nedávno usedl devětatřicetiletý Tomáš Linda. Nahradil Josefa Ciglanského, který se rozhodl nekandidovat. Chce se zaměřit na spolupráci s komorami v Německu, velké příležitosti vidí také v souvislosti s památkami zapsanými v UNESCO.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Mladý pán je lehce mimo.

Krom manažerských pozicí s manažerským platem a benefity,se u nás Němcům se svým sociálním systémem nevyplatí ani hrábnoutX

0 0
možnosti
RB

"...doufám, že se dožiji doby, kdy se u nás vyplatí pracovat i Němcům." No to se nestane ani kdyby to režíroval Spielberg ;-D Kam na to chodí? I křišťálová koule by radši praskla, než by vypustila na svět takovou fikci. No občas se vyskytne fantasta a hordy jeho omámených následovníků ho následují. Kdysi dávno v jedné předaleké galaxii...

1 0
možnosti
JV

Nejde jen o prachy, to se hned tak nestane.Tolik závistí a nenávisti vůči nim snad nikde jinde není.

0 1
možnosti

J41a63n 63Č82u75p

4. 1. 2020 12:35

Doufám, že tím myslíte pracovat za naši minimální mzdu

0 1
možnosti

Já doufám, že se jednou u nás vyplatí pracovat i hájeným menšinám.

7 0
možnosti

Tak ono se jim to vyplatí i dnes. Čechy přeci při práci musí někdo řídit a za to zaslouží oni i jejich mateřská společnost náležitou mzdu.

1 0
možnosti
LC

Já panu Lindovi fandím. Jeho vize jsou sice hodně ambiciózní, ale časem splnitelné a to i včetně těch Němců žádajících o práci u nás. Jestli v Německu opravdu dotáhnou do konce politiku Energiewende, budou mít už za deset let na krku těžkou energetickou krizi, která těžce zasáhne tamní průmysl. Ten by se pak mohl přesunout do zemí, které na tom nebudou tak špatně, tzn. i k nám. Tedy pokud se k Němcům nepřidáme a nezavřeme vlastní zdroje energie bez adekvátní náhrady jako oni.

1 0
možnosti
JD

Už vidím jak Němci u nás budou dělat...to je nějaký fantasta z jiné galaxie...

1 1
možnosti
PL

To bysme se museli dostat na úroveň Švýcarska, kam opravdu Němci díky vyšší mzdě chodí pracovat, což je v nejbližších min. 100 letech scifi, vzhledem k tomu že naše průměrná mzda zdaleka nedosahuje ani té německé minimální.

0 0
možnosti

Az kdyz tam budou mit tolik tech inzenyru a lekaru, ze uz nezbude nic volneho ;-D

2 0
možnosti