- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
V Pelhřimově se ve středu otevře první pivnice s tankovým pivem, tak jsem zvědav jaký bude zájem
Myslím si, že se také vyměnila generace a ta málo konzumuje pivo a chodí do obyčejných hospod.
Mladí většinou tráví víkendy v hudebních barech a popíjejí koktejly za stokorunu.
Přes léto dá mnoho lidí přednost koupení lahvového piva a grilovačky na zahradě.
Pro spoustu lidí je rozdíl jestli piji pivo za deset nebo za 25 a více.
Potom to končí jako v naší malé obci tak, že v hasičárně je nabitá lednice různými značkami piv a každý štamgast si večer pije to své za deset.
něco na tom bude, tuhle když jsme byli s kámošem na pivu v jednom baru, tak jsem si všiml, že jsme vlasně jediní kdo tam pije pivo (ostatním bylo 20 - 30)
Pro některé lidi je poslední kapkou zdražení točeného piva. Ať ze strany pivovarů, nebo ze strany hospodských. Ale o tom se ,,taktně " mlčí...
pivovary jsou v pohode. kdo chce hulit, vyjde si ven. v zime je to jedno, protoze okna jsou zavreny a v lete je to taky jedno, protoze se huli na zahradkach, takze tento peudoargument taky pada.
No, že by to, že Češi méně vysedávají v hospodách byla nějaká tragédie bych neřekl. Takového Masaryka jako zapřisáhlého abstinenta by to jen potěšilo.
Jedna věc je být abstinent a mít radost z toho, že nechlastám. Druhá věc je být abstinent–etatista a mít radost z toho, že jsme chlastání znepříjemnil někomu dalšímu. Co byl Masaryk nevím.