Diskuze

Žďár řeší, jak připojit sídliště. Jedinou příjezdovou cestu musí opravit

Žďárské sídliště Pod Vodojemem obývá na 1 500 lidí. V posledních letech se lokalita postupně modernizuje. Rozsáhlé opravy povrchů, kanalizace, vodovodů či veřejného osvětlení vyšly jen loni na bezmála 20 milionů korun. Letos mají práce pokračovat. Má to však háček, opravovat se má jediná příjezdová cesta na sídliště.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OS

O89t75a 82S70u22k

10. 2. 2021 14:52

Nová cesta přes hráz rybníka by proti dnešnímuu stavu měla být navíc jen pro MHD, ne pro osobní auta. Sídliště Pod Vodojemem je rezidenční klidná oblast a nějaká dopravní značka zakazující průjezd by tranzitu aut nepomohla. Osobní auta by přes hráz mohla jezdit jen při uzavření dnešního vjezdu do sídliště z Novoměstské ulice.

0 0
možnosti
JN

Tyto IPS a komunikace vznikly v sedmdesátých letech minulého století. Za tu dobu na to nikdo nešáhnul. A tak se celé sídliště sune z kopce dolů, silnice vymleté a propadlé, pouliční lampy hrozící zřícením. Ostuda na n-tou. V socialismu, a jak se na něj nadávalo, jiné sídliště v tomto městě a větší, kde se silnice opravovaly nejdéle po patnácti letech a kanalizace po 20 - 25 letech. Tam to šlo. Město nemá ani pořádný, silniční obchvat a jen se kecá a kecá. Jedním slovem - bordel.

0 1
možnosti
JN

No, hlavně, že Švoma ze Žďáru dá mínus a nemá názor. Jak zbabělé...

0 0
možnosti
TT

Jojo, kupředu, přidej, kupředu, přidej, bez auta ni krok! :-P

0 0
možnosti