Diskuze

U silnice ležel mrtvý mladík, zřejmě jej někdo srazil. Policie hledá svědky

Policie na Vysočině pátrá po řidiči osobního auta, které zřejmě srazilo a zranilo šestnáctiletého chlapce. Mrtvého jej nad ránem u silnice našli náhodní kolemjdoucí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TK

T64o97m37á23š 50K68o98l21d91a

12. 11. 2019 23:18

Ani Bora, ani Polo to určitě není...Octavia 1 nejspíš taky ne, protože ten C sloupek má větší zaoblení...takže s největší pravděpodobností VW Golf kombi ve střibrné...v roce výroby hodně oblíbená barva, ale myslím, že to není úplně nereálný to auto najít...pokud ještě je...

1 0
možnosti
PV

Chtělo by to se zamyslet nad kvalitou kamer - no když už ani není poznat co je to za auto tak zkoumat nějaký rozmazaný flek v 21.století mi přijde mimo - to snad každý školák má v mobilu lepší foťák 8-o

0 0
možnosti
JN

Nechci být za chytrolína, ale to hledají ty svědky v médiích až teď, skoro za měsíc ? Mají kamerový záznam, mohli ho zveřejnit hned, to by si pak mohl někdo všimnout, kdo z jejich okolí má takové auto poškozené. A podle mobilního signálu, se nedalo zjistit, kdo tam v tu dobu projížděl ?

0 0
možnosti
RG

To snad ani není možný, že v téhle době policie nebo město používají tyhle kamery ,když nepoznají ani značku auta.Je to kruháč to auto se muselo natočit SPZ přímo do kamery ne? Na co to instalují když je to rozmazaný,co to má za efekt, to tam mají jako dekoraci,Nebo co?!!!

6 0
možnosti
TT

No, to si vzpomněli brzy, každý samozřejmě ví, co přesně bylo před měsícem.

Po nikom nepátrali, když ani neměli na základě čeho - neznají ani značku auta. Vsadil bych se, že "pátrací činnost" svojí výzvou předstírají, protože se o jejich nekonečné úsilí někdo zajímá. :-P

0 5
možnosti
LK

Ale to víte, že měli na základě čeho ...... například jiné kamery, aby zjistili kdo všechno tama jel (zajisté tam jelo v době, kdy jej mohl někdo srazit více aut, a podle jiných kamer se pak zjišťuje kdo kam jel, případně, jestli se v tom úseku, kde byl sražen nějaké auto nezdržovalo "příliš dlouho" (podle dalších kamer po trase), dále pokud má kamery soukromník, tak policie prostě nemůže jen tak přijít za majitelem, že chce záznamy, ale musí k tomu mít povolení atd.......

0 0
možnosti
Foto

A jinak pro nechápavé - to nebude dotaz na kolemjdoucí, ale spíš na autoservis, který v poslední době opravoval stříbrné auto "po srážce se zvěří"

7 0
možnosti
Foto

Plus teda kdyby měl soused před barákem rozbité auto, tak si na to po měsíci vzpomenu taky

3 0
možnosti
Foto

To má být fotka až po srážce a to auto má obě světla i čelní sklo v pohodě. To ten kluk ležel na silnici?

0 0
možnosti
AV

Hned jak se podivam na tu fotografii, vybavi se mi stribrna Octavia prvni rady. Tohle neni nic jineho koncernove.

1 0
možnosti
JH

J38a71n 32H53u45r10y17c68h

9. 11. 2019 14:04

Já bych zrovna řekl, že na oktávku je to vysoký a hranatý. Bude to spíš starší Passat

1 0
možnosti
MV

Nechapu to zrejme srazil to se jeste nevi proc umrel?

1 0
možnosti
VJ

Jestli šel ten kluk za světla, je to chyba řidiče. Jestli šel za tmy, řidič mohl aspoň zastavit, ale kluk si za to může sám, v 16 by to už mohl vědět, že jít neosvětlený je sebevražda. A takových, neosvětlených pitomců potkávám každý den na silnicích mraky. A až je někdo srazí, líto mi jich rozhodně nebude, jejich blbost. Jednou někoho srazím já a budou mě kvůli takovýmu joudovi popotahovat?

4 15
možnosti
PJ

co bys řekl takovýmu pánovi, který by ti srazil dítě, které mu skočilo do cesty a pak jenom suše řekl.. "líto mi ho není, měl se rozhlídnout, jeho blbost.. "

8 3
možnosti