Diskuze

Třebíč je pod vládou výkopů i dopravce, zároveň se ale mění do krásy

Problémy s dopravou, kontroverzní investice i až přílišný vliv jedné dopravní firmy, ale také město měnící se před očima a dbající o své památky. To je Třebíč pár týdnů před dalšími volbami. Druhým největším sídlem Vysočiny pokračuje seriál předvolebních „vysvědčení“ hlavních měst kraje.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

a kasna na namesti bude luxusnim bazenem hadejte pro koho8-o tak blbej napad se hned tak nevidi

1 0
možnosti

Pozor na připisování bodů této koalici... Terminál u vlakového nádraží je projekt, který se sice otevíral v roce 2015, ale schválení a začátek stavby je z minulého období... Náměstí jak Komenského, tak varianta Karlova je vrchol nevkusu. Samý beton a dlažba, minimum zeleně, minimum prvků, které to obvzláštní. Komenského nám. dostalo novou dlažbu, na úkor zeleně. Nehledě na špatně vyřešenou křižovatku u mostu, kde jsou naprosto nesmyslné úhly pro odbočení, které působí zmatky... nehledě na fantastický ostrůvek uprostřed, kde když přechází škola, nebo školka, tak se na něj ani nevměstnají! Za mne je to jasný mínus a ne plus!

1 0
možnosti
LC

Při stavu městských silnic investovat 90 mil. do náměstí, na které většina Třebíčáků chodí dvakrát ročně je zbytečnost. A nevím proč tu autor píše o obchvatu Třebíče, když se jedná pouze o průjezd městem za cenu devastace posledních zbytků zeleně, Možná by tu stálo za to ještě zmínit, že radnice vychází max. vstříc nejen aktivitám Kratochvílových, ale hlavně p. Horkého.

1 0
možnosti
RC

Stadion pouze pro sezeni? No mozna moderni trend, ale ztrati to svoje kouzlo.

Pred lety jsem byl na barazi Hradeck Kralove- Trebic. Ac maji v Hradci vsechna mista na sezeni, Trebicaci stali po cely zapas. Ono se tak lepe fandi.

Co se tyka rozkopaneho mesta - to nebylo jen letos, ale loni.

2 0
možnosti