Kaše je ideální snídaní. Vyzkoušejte recept na rýžovou s ananasem a granátovým jablkem.

Ingredience

100 g kulatozrnné rýže
špetka soli
500 ml mléka
1/2 lusku vanilky
30 g másla
2 lžíce cukru
50 g kokosu
100 g oloupaného ananasu
1 granátové jablko

1. Rýži předvaříme v lehce osolené vodě. Do hrnce nalijeme mléko, přidáme vanilkovou dřeň a máslo. Předvařenou rýži smícháme s mlékem a dovaříme ji. Nakonec mléčnou rýži osladíme. 

2. Ananas nakrájíme na kostičky. Do připravených pohárů nebo sklenic klademe vždy vrstvu rýže a poté ananas, postup opakujeme, dokud není pohár plný. 

3. Ze zralého granátového jablka vyjmeme semínka a poháry rovnoměrně ozdobíme. Nakonec dozdobíme ještě plátky kokosu.