Neděle 18. dubna 2021, svátek má Valérie
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Neděle 18. dubna 2021 Valérie
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J34a10n 90O34n66d50ř86e65j 6679828724170

Hru hltáme se ženou už několik dní, takže jsme po prvotním nástřelu jednoho serveru čekali co vykouzlí další čeští recenzenti - a dle očekávání nezklamali. Skoro si až říkám, že nedat absolutní hodnocení hře, kterou ti nejpovolanější - platící - ohodnotí jako 10 z 10ti na Steamu je zločin. Víte co jsme našli za "problémy" my? Jedno špatně překryté lano a nelíbí se nám barevné, nenastavitelné rozlišení postav při pohledu shora.

Ok. Ubírám 0,00000001% a jsem na........... 100%.

Ale důvody proč ubrat bod na českých serverech ?

- občas nemotorné

- slabší příběh

- nesympatické postavy

- nelze nastavit obtížnost

a...tadá!

chybí nám čeština!

Ó Svatý Jáchyme! Došli mi odstavce v diskusi. To si ze mě snad střílíte. Občas nemotorné? Co jako? Ovládá se to pořád stejně. Slabší příběh, nesympatické postavy? Celý je to ulítlý, o to přece jde. Postavy jsou prostě "nějaký" - normální, taky všichni nejsme dokonalý. Dokonce ani recenzenti který za takový ptákoviny shodí bod. A co je nejlepší? Přeci chybějící čeština, která vlastně žádné mínus není, spíš takový důsledek. A porovnání s Cyberpunkem který má vesměs stejná hodnocení. Tam je - a to nepřeháním - o tisíc problémů, bugů a nesmyslností víc než tady. Na své poměry, ve své kategorii je to jednoznačně stoprocentní hra a nemůžu se zbavit dojmu, že k mínusovému bodu v českém prostředí stačil doslova každý prd. Vždyť ten slavný Cyberpunk by musel být na nule. A co potom hry od EA Sports jenž věrně dotují své recenzenty a dlouhá léta dostávali skvělá hodnocení? Zkrátka nechápu. Došli mi odstavce i slova...A potom jsem se podíval na recenze A Way Out. A jsem doma.Prostě asi vývojáři nedávají takové bonusy jako EA Sports...A tak budeme navždy tou malou českou zemičkou pro kterou se nevyplatí dělat češtinu, protože ani nedoceníme skvělou hru. A já tu přidám výkřik do tmy, který bude odsouzen k záhubě (v rámci reakcí i následného smazání), protože přeci jeden bod není tak hrozný a každý recenzent má koneckonců právo na názor.Souhlasím.

0/−3
doporučit
31.3.2021 19:23
Foto

M27i86c50h42a14l 72J62a25n12o39v42á77č 3332447237460

Recenzenti vetsinou davaji 10/10 naprosto revolucnim hram. 9/10 pro skvelou hru povazuju za naprosto adekvatni. Treba chybejici cestina je u hry 12+ docela problem, protoze na takovehle rodinne hrani by se hodila. Ja ju nepotrebuju, ale chapu, ze nekdo jo. Navic recenze vzdy byla a bude subjektivni nehlede na to, jak se recenzent o objektivitu snazi.

Je videt, ze jste z male zemicky a mate z toho velky mindrak. Uz me nebavi cist o zaprdenych cesich od zaprdenych cechu, ze kterych ta malost uplne cisi a stezuji si na malost ostatnich. Cestina nebude, protoze hra nedostala 10/10? Nebo to je tim, ze jsme maly trh, kde kdyz hodne, se proda par tisic kopii nehlede na recenze? Kolik takovych zemi na svete je? Hodne. Moje oblibena hra nedostala 10/10, tak poslu stiznost na bonusweb? Metacritic rika, ze user score je 87, score recenzi 86. Tady dal recenzent 90. A kvuli tomu nemame cestiny do her!!!!! Strelte me, prosim, do hlavy, at takovehle tupe nazory uz nemusim cist.

+2/0
doporučit
1.4.2021 13:32
Foto

J98a52n 65O72n20d35ř46e69j 6699248454350

Tady je vidět, že přečíst si názor ještě neznamená názor pochopit.

Subjektivitu recenzí samozřejmě beru v potaz, pouze se nemůžu zbavit dojmu, že se někde stala chyba. Tři hry.

Cyberpunk, ACV a tahle hra. Tři velké projekty.

Jeden dlouho okecávaný, vydaný v naprosto šíleném stavu. Téměř absolutní hodnocení.

Druhý, taková assassínská klasika, která bugy překonala Unity. Téměř absolutní hodnocení.

Třetí, ojedinělá hra, vyladěná. Ale něco tam přece musí být...Šup, flákneme tam nějakou hloupost ať to nemá plnou - téměř absolutní hodnocení.

Prostě asi nemám tak vysoké IQ jako vy, abych pochopil proč a jak se dojde k tomu, že něco naprosto zmršené je stejně hodnocené jako něco téměř dokonalé. Jakože proto, že jsme o Cyber slyšeli pět let tak si automaticky zaslouží hodně?

Samozřejmě, že jsme pro češtinu malý trh. Na druhou stranu když hru podhodnotí 9 z 10ti významných recenzentů v zemi, asi to prodejům moc nepomůže.

A obecně nechápu co je čeština za mínus. Čeština, to je minimálně deset lidí, možná jedno místní studio. To jsou vyhozené statisíce, možná miliony, které, přesně jak říkáte český trh nezaplatí. Takže proč mínus za něco co vlastně nedává smysl aby hra vůbec obsahovala?

A ohledně té malosti...Máme stejný důvod mínusu jako maličkaté zemičky různě po světě, pro které se taky s překladem nikdo nedělá. Fakt Vám to nepřijde ufňukaný?

0/−1
doporučit
2.4.2021 17:12
Foto

M21i79c68h26a48l 74J45a47n43o38v16á81č 3382547157930

Cyberpunk byl prelomovy, at uz byl pri datu vydani v jakemkoli stavu. ACV nemuzu soudit, nikdy jsem nehral zadny dil tehle serie. 9/10 je prumerne hodnoceni vsude po svete, tak kde je problem? Ze autor do minusu vyjmenoval, ze neni cestina? Ano, slusi se to jmenovat. Nektere hry cestinu proste maji i dnes a pro nekoho to proste je voditko. Moc dobre jsem pochopil cely ten komentar, byt je napsany nejspis tak po 10 pivech. It takes two jsem si v patek vyzkousel na asi 3 hodiny a ano, je to skvela hra, je zajimava tim, ze nuti hrace spolupracovat, ale jinak je to obyc 3d hopsacka. Ano skvele... ale nezaslouzi si to absolutni hodnoceni. Proste ten vas komentar je takove nadavani pro nadavani samotne. A ten druhy neni o nic lepsi.

0/0
doporučit
7.4.2021 13:37
Foto

M66i22r11o31s36l49a65v 24O27r98t 2952905498804

Chtěl bych se autora zeptat, jestli může být spoluhráčem dítě, nebo jsou ty narážky 18+. Děkuji.

0/0
doporučit
30.3.2021 12:59
Foto

M71i89c36h37a13l 32J69a25n38o57v97á74č 3132707457830

Nejlepsi je divat se v takovemhle pripade na vekove hodnoceni. Hra je hodnocena jako 12+ diky nasili a jazyku. Ta hra navic nebude asi uplne nejjednodussi, takze mladsi by si s tim asi stejne neporadili. A ten jazyk bude mozna tak nake damn' nebo neco takoveho, ale 12+ urcite nebudou f**kovat.

+2/0
doporučit
30.3.2021 14:33
Foto

H44o65n30z52a 12S57r23p 9234973712238

budou, ale je to vypípané :-) https://twitter.com/geoffkeighley/status/1376196702328123395?s=20

+2/0
doporučit
30.3.2021 15:56
Foto

M54i98c48h78a54l 97J61a65n26o54v10á50č 3822347507820

Tohle si urcite zahraju. Ovsem nejdriv asi A way out. A to sem EA uz nikdy nechtel platit. No co uz... Tohle se jim holt povedlo.

+1/0
doporučit
30.3.2021 11:51
Foto

D53a32n60i45e94l 77S42t64a40n70ě96k 2774244768238

Ahoj Michale, kdybys shanel spoluhrace tak ja muzu ;) Jen je casovy rozdil mezi nama -8 hodin :(

0/0
doporučit
30.3.2021 21:28
Foto

A41n19t25o26n88í78n 53N76o50v14á29k 7399439247471

A way out doporučuji, skvělá hra!

0/0
doporučit
30.3.2021 22:38
Foto

D27a60n73i68e90l 47S35t27a75n65ě83k 2474824108838

Dobre rano, hledam spoluhrace pro A way out a i tuhle pecku. Jen upozornuji ze mam o osm hodin mene nez je u vas ;) Prida se nekdo ?

0/0
doporučit
30.3.2021 3:33
Foto

O51n49d40r71a 19H72ů18ď34a 5926731778828

Ja bych to bral, ale to vypada na nocni hrani a na to uz sem moc starej :)

0/0
doporučit
30.3.2021 11:50
Foto

D94a89n58i13e31l 25S33t78a26n50ě17k 2324904158908

O vikendu hraju uz od rana ;)

0/0
doporučit
30.3.2021 21:34
Foto

O49n59d15r40a 69H76ů66ď62a 5786971708148

Najdi me na fb podle jmena, co mam tady a domluvime se tam ;)

0/0
doporučit
1.4.2021 13:54
Foto

O73n19d36r79a 94H22ů63ď40a 5366261628618

mám tam na fotce modrý tričko...

0/0
doporučit
2.4.2021 17:07

Bláznivý voyeur Tichý. Žil jako bezdomovec, dnes jeho fotky stojí statisíce

Premium V jeho domě se fotky válely po zemi, padal na ně prach i bláto z bot. Na téměř každé z nich byla skvrna od kávy nebo...

Za fotky nehody Philipa nabízeli obří sumu. Neprodal jsem, říká exšéf Kladrub

Premium Když v roce 1996 přijela do Čech britská královna Alžběta II., snad nikdo nemohl velkému milovníkovi koní a jejich...

Svačiny jsou zbytečné. Stačí jíst dvakrát denně, vysvětluje profesor Anděl

Premium Nadváhu má v Česku až 44 procent mužů a 31 procent žen. A obezitu dalších 20 procent mužů a 18 procent žen. Statisíce z...