Sobota 10. dubna 2021, svátek má Darja
  • schránka
  • Přihlásit Můj účet
  • Sobota 10. dubna 2021 Darja
Zobrazit příspěvky: Doporučované Všechny podle vláken Všechny podle času
Foto

J64a34n 33O88n81d63ř65e96j 6409558394950

Hru hltáme se ženou už několik dní, takže jsme po prvotním nástřelu jednoho serveru čekali co vykouzlí další čeští recenzenti - a dle očekávání nezklamali. Skoro si až říkám, že nedat absolutní hodnocení hře, kterou ti nejpovolanější - platící - ohodnotí jako 10 z 10ti na Steamu je zločin. Víte co jsme našli za "problémy" my? Jedno špatně překryté lano a nelíbí se nám barevné, nenastavitelné rozlišení postav při pohledu shora.

Ok. Ubírám 0,00000001% a jsem na........... 100%.

Ale důvody proč ubrat bod na českých serverech ?

- občas nemotorné

- slabší příběh

- nesympatické postavy

- nelze nastavit obtížnost

a...tadá!

chybí nám čeština!

Ó Svatý Jáchyme! Došli mi odstavce v diskusi. To si ze mě snad střílíte. Občas nemotorné? Co jako? Ovládá se to pořád stejně. Slabší příběh, nesympatické postavy? Celý je to ulítlý, o to přece jde. Postavy jsou prostě "nějaký" - normální, taky všichni nejsme dokonalý. Dokonce ani recenzenti který za takový ptákoviny shodí bod. A co je nejlepší? Přeci chybějící čeština, která vlastně žádné mínus není, spíš takový důsledek. A porovnání s Cyberpunkem který má vesměs stejná hodnocení. Tam je - a to nepřeháním - o tisíc problémů, bugů a nesmyslností víc než tady. Na své poměry, ve své kategorii je to jednoznačně stoprocentní hra a nemůžu se zbavit dojmu, že k mínusovému bodu v českém prostředí stačil doslova každý prd. Vždyť ten slavný Cyberpunk by musel být na nule. A co potom hry od EA Sports jenž věrně dotují své recenzenty a dlouhá léta dostávali skvělá hodnocení? Zkrátka nechápu. Došli mi odstavce i slova...A potom jsem se podíval na recenze A Way Out. A jsem doma.Prostě asi vývojáři nedávají takové bonusy jako EA Sports...A tak budeme navždy tou malou českou zemičkou pro kterou se nevyplatí dělat češtinu, protože ani nedoceníme skvělou hru. A já tu přidám výkřik do tmy, který bude odsouzen k záhubě (v rámci reakcí i následného smazání), protože přeci jeden bod není tak hrozný a každý recenzent má koneckonců právo na názor.Souhlasím.

0/−3
doporučit
31.3.2021 19:23
Foto

M30i19c17h43a69l 34J49a72n34o36v72á73č 3522897297110

Recenzenti vetsinou davaji 10/10 naprosto revolucnim hram. 9/10 pro skvelou hru povazuju za naprosto adekvatni. Treba chybejici cestina je u hry 12+ docela problem, protoze na takovehle rodinne hrani by se hodila. Ja ju nepotrebuju, ale chapu, ze nekdo jo. Navic recenze vzdy byla a bude subjektivni nehlede na to, jak se recenzent o objektivitu snazi.

Je videt, ze jste z male zemicky a mate z toho velky mindrak. Uz me nebavi cist o zaprdenych cesich od zaprdenych cechu, ze kterych ta malost uplne cisi a stezuji si na malost ostatnich. Cestina nebude, protoze hra nedostala 10/10? Nebo to je tim, ze jsme maly trh, kde kdyz hodne, se proda par tisic kopii nehlede na recenze? Kolik takovych zemi na svete je? Hodne. Moje oblibena hra nedostala 10/10, tak poslu stiznost na bonusweb? Metacritic rika, ze user score je 87, score recenzi 86. Tady dal recenzent 90. A kvuli tomu nemame cestiny do her!!!!! Strelte me, prosim, do hlavy, at takovehle tupe nazory uz nemusim cist.

+2/0
doporučit
1.4.2021 13:32
Foto

J47a37n 27O73n88d65ř78e76j 6969988614130

Tady je vidět, že přečíst si názor ještě neznamená názor pochopit.

Subjektivitu recenzí samozřejmě beru v potaz, pouze se nemůžu zbavit dojmu, že se někde stala chyba. Tři hry.

Cyberpunk, ACV a tahle hra. Tři velké projekty.

Jeden dlouho okecávaný, vydaný v naprosto šíleném stavu. Téměř absolutní hodnocení.

Druhý, taková assassínská klasika, která bugy překonala Unity. Téměř absolutní hodnocení.

Třetí, ojedinělá hra, vyladěná. Ale něco tam přece musí být...Šup, flákneme tam nějakou hloupost ať to nemá plnou - téměř absolutní hodnocení.

Prostě asi nemám tak vysoké IQ jako vy, abych pochopil proč a jak se dojde k tomu, že něco naprosto zmršené je stejně hodnocené jako něco téměř dokonalé. Jakože proto, že jsme o Cyber slyšeli pět let tak si automaticky zaslouží hodně?

Samozřejmě, že jsme pro češtinu malý trh. Na druhou stranu když hru podhodnotí 9 z 10ti významných recenzentů v zemi, asi to prodejům moc nepomůže.

A obecně nechápu co je čeština za mínus. Čeština, to je minimálně deset lidí, možná jedno místní studio. To jsou vyhozené statisíce, možná miliony, které, přesně jak říkáte český trh nezaplatí. Takže proč mínus za něco co vlastně nedává smysl aby hra vůbec obsahovala?

A ohledně té malosti...Máme stejný důvod mínusu jako maličkaté zemičky různě po světě, pro které se taky s překladem nikdo nedělá. Fakt Vám to nepřijde ufňukaný?

0/−1
doporučit
2.4.2021 17:12
Foto

M26i46c46h52a95l 74J56a27n75o90v44á65č 3562447447370

Cyberpunk byl prelomovy, at uz byl pri datu vydani v jakemkoli stavu. ACV nemuzu soudit, nikdy jsem nehral zadny dil tehle serie. 9/10 je prumerne hodnoceni vsude po svete, tak kde je problem? Ze autor do minusu vyjmenoval, ze neni cestina? Ano, slusi se to jmenovat. Nektere hry cestinu proste maji i dnes a pro nekoho to proste je voditko. Moc dobre jsem pochopil cely ten komentar, byt je napsany nejspis tak po 10 pivech. It takes two jsem si v patek vyzkousel na asi 3 hodiny a ano, je to skvela hra, je zajimava tim, ze nuti hrace spolupracovat, ale jinak je to obyc 3d hopsacka. Ano skvele... ale nezaslouzi si to absolutni hodnoceni. Proste ten vas komentar je takove nadavani pro nadavani samotne. A ten druhy neni o nic lepsi.

0/0
doporučit
7.4.2021 13:37
Foto

M59i46r91o44s64l58a12v 37O64r16t 2632395408464

Chtěl bych se autora zeptat, jestli může být spoluhráčem dítě, nebo jsou ty narážky 18+. Děkuji.

0/0
doporučit
30.3.2021 12:59
Foto

M70i71c46h55a86l 89J29a76n76o42v11á35č 3562927607270

Nejlepsi je divat se v takovemhle pripade na vekove hodnoceni. Hra je hodnocena jako 12+ diky nasili a jazyku. Ta hra navic nebude asi uplne nejjednodussi, takze mladsi by si s tim asi stejne neporadili. A ten jazyk bude mozna tak nake damn' nebo neco takoveho, ale 12+ urcite nebudou f**kovat.

+2/0
doporučit
30.3.2021 14:33
Foto

H54o31n50z25a 46S61r69p 9674613862438

budou, ale je to vypípané :-) https://twitter.com/geoffkeighley/status/1376196702328123395?s=20

+2/0
doporučit
30.3.2021 15:56
Foto

M24i40c67h92a86l 44J53a72n92o19v87á57č 3472417827680

Tohle si urcite zahraju. Ovsem nejdriv asi A way out. A to sem EA uz nikdy nechtel platit. No co uz... Tohle se jim holt povedlo.

+1/0
doporučit
30.3.2021 11:51
Foto

D42a39n11i19e75l 47S60t41a87n25ě10k 2194124778938

Ahoj Michale, kdybys shanel spoluhrace tak ja muzu ;) Jen je casovy rozdil mezi nama -8 hodin :(

0/0
doporučit
30.3.2021 21:28
Foto

A98n55t15o45n19í49n 23N89o13v29á67k 7179669737121

A way out doporučuji, skvělá hra!

0/0
doporučit
30.3.2021 22:38
Foto

D83a62n91i21e35l 31S85t34a47n92ě16k 2604974298538

Dobre rano, hledam spoluhrace pro A way out a i tuhle pecku. Jen upozornuji ze mam o osm hodin mene nez je u vas ;) Prida se nekdo ?

0/0
doporučit
30.3.2021 3:33
Foto

O63n90d40r92a 57H91ů35ď46a 5596181288498

Ja bych to bral, ale to vypada na nocni hrani a na to uz sem moc starej :)

0/0
doporučit
30.3.2021 11:50
Foto

D97a88n18i39e93l 67S85t41a46n27ě89k 2524714238318

O vikendu hraju uz od rana ;)

0/0
doporučit
30.3.2021 21:34
Foto

O52n12d88r25a 70H58ů65ď76a 5756721258208

Najdi me na fb podle jmena, co mam tady a domluvime se tam ;)

0/0
doporučit
1.4.2021 13:54
Foto

O57n26d41r12a 16H81ů86ď44a 5396621218918

mám tam na fotce modrý tričko...

0/0
doporučit
2.4.2021 17:07

Svačiny jsou zbytečné. Stačí jíst dvakrát denně, vysvětluje profesor Anděl

Premium Nadváhu má v Česku až 44 procent mužů a 31 procent žen. A obezitu dalších 20 procent mužů a 18 procent žen. Statisíce z...

První romské dítě, které skončilo v babyboxu. Romové zuří, matka ho chce zpět

Premium Je to příběh 217. dítěte, které babyboxy zachránily a prvního romského dítěte, které se v babyboxu ocitlo. Matka...

Kellnera mrzel boj o Prazdroj, Japonci ho drsně přeplatili, říká Dostálek z PPF

Premium Prakticky od počátku nahlížel auditor a zakladatel české pobočky poradenské firmy KPMG František Dostálek do účetních...