Diskuze

VIDEO: Vrtulník „opřený“ o svah zachraňoval turistku z Obřího dolu

V náročných podmínkách o minulém víkendu zasahovali letečtí záchranáři s vrtulníkem u turistky, která se zřítila ze svahu v Obřím dole v Krkonoších. Žena uklouzla na ledu a poranila si nohu. Kvůli náročnému terénu ji záchranáři vytáhli na podvěsu vrtulníku, materiál museli vyndat ze stroje „opřeného“ o zasněžený svah.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LK

skvělý pilot... vítr nepříjemný navíc takto u svahu pro vrtulník i dost nebezpečný. Pilota to muselo stát hodně sil.

Přijde nám to samozřejmé, že když se nám něco stane, bude tu někdo kdo nás zachrání. Ale měli bychom pamatovat, že tito lidé dávají často v sázku své vlastní zdraví a životy aby pomohli někomu koho nikdy v životě neviděli. Kéž bychom si všichni z toho vzali ponaučení a více se zajímali o to co se děje kolem nás. Často jsou kolem nás lidé, které známe a kteří potřebují pomoc a my děláme, že nevidíme.

Přitom často stačí jen málo...

5 0
možnosti

R^ smekám před uměním těchto pilotů a přeji jim hoodně štěstí při dalších letechR^

3 0
možnosti
TV

A niekomu v teple muselo preskocit nacisto, ked miesto DSA zazmluvnia ATE zo Slovenska. Ake umenie predvadzaju piloti DSA sa len tak nevidi (nielen v tomto videu). ATE by tam odmietla letiet alebo by to tam pilot rozbil a posekal vsetkych naokolo s tymi ich zastaranymi a poruchovymi vrtulnikmi.

Hold uradnik je najmudrejsi od stola.

0 0
možnosti
ZV

Z37d78e13n19e98k 20V72r62b11a

16. 2. 2018 15:33

Ano muselo. Ale zase se na to nedívejte tak úzkoprse. Augusty jsou vybaveny navijákem, pilot by tam vůbec nemusel takto manévrovat, prostě by tam zavisel v bezpečné výšce a o zbytek by se postaral naviják. Zrovna v tomto případě by imho byť zastaralá augusta měla navrch. Do spekulací o odbornosti pilotů ATE se pouštět nebudu, to je imho již trochu za čárou...

0 0
možnosti
PV

P88a38v52e18l 75V74e75b76r

16. 2. 2018 13:10

R^ Well done !!

1 0
možnosti