Diskuze

Chovanci plánovali útok na zaměstnance diagnostického ústavu v Hradci

Hradecká policie vyšetřuje plán útoku několika chovanců Dětského diagnostického ústavu v Hradci Králové na vychovatele. Plán odhalili pracovníci ústavu a včas informovali policii, která v zařízení zasáhla začátkem ledna. Policie odmítla potvrdit, kde přesně se událost stala.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Titulek psal zřejmě hotentot.

0 0
možnosti

P22a32v44e82l 71Ř43í89h88a

16. 1. 2018 17:25

Pokud nevíme kde, kdo a proč, jestli třeba náhodu není něco špatně i v systému, nemá cenu o tom jakkoliv diskutovat.

0 0
možnosti

ak vyhrá voľby D, potom tak, ako jeho vzor K sa pôjde s mladistvými zločincami naobedovať. a bude tvrdiť, že ich treba kŕmiť lepšie, ako deti pracujúcich rodičov.

https://mytrnava.sme.sk/c/7318567/kiska-obedoval-s-detmi-v-polepsovni-v-hlohovci.html

0 0
možnosti

J15a53n 47Č73u54p

16. 1. 2018 6:51

Víte kde je problém? Samozřejmě to začíná v rodinách. Druhá věc je ta, že současné zákony a jejich výklady prostřednictvím různých metodik, málo financí a další okolnosti, neumožňují OSPDům dělat práci tak, jak se dělala dříve. byla to do nebevolající něčí hloupost zrušit diagnostické ústavy, výchovné ústavy a podobně. Zůstaly nám pouze dětské domovy a pak tu máme různé ZDVOPy a pěstouny (některé na přechodnou dobu), které si z takovými dětmi absolutně neví rady. Dítě řekne - já nebudu chodit do školy, rodič neví, co s ním, soud vám řekne, že to, že do školy nechodí, ještě na ústavní výchovu není, pokud je v ústavu, ústav řekne, že to nezvládnou, oni jej nesmí k ničemu nutit, nic mu nesmí zakázat, v současné době je to začarovaný kruh. Problém je v tom, že zákony a následně metodiky tvoří lidé, kteří většinou nebyli nikdy v terénu, oni by chtěli i z EU a dalšími aktivisty děti pouze objímat, ale ono to tak nefunguje. Už se prosím probuďme!!!

2 0
možnosti

Diagnosticke i vychovne ustavy nadale funguji.

1 0
možnosti

No mohl by se tam objevit vyšetřovací kinderteam od naší paní ombudsmanky, zda ty děti netrpěly, mohly si jít pravidelně zakouřit, či zda náhodou nebyly nuceny si ustlat postele a neměly trauma z toho, že ráno je škola.

4 0
možnosti

DDU Navrat, Ricarova 277 ?;-)

0 0
možnosti

Milé, trestně neodpovědné dětičky. Určitě vůbec netuší, že se takové věci nedělají, oni jsou jen takové nevinné oběti systému.

A teď vážně. Co s nimi, když už jako nezletilí jsou schopni takové brutality. Běžně vzdělaný pracující člověk z nich asi nevyroste a v diagnosťáku věčně nebudou. Jednou je pustí a pak se máme na co těšit.

14 0
možnosti

Nechci se jich teda uplne zastavat, ale castokrat byvaji takove ciny odpovedi na vychovny system v danem zarizeni.

0 8
možnosti
Foto

J40i86r14k88a 77H20o18n12c72ů

15. 1. 2018 17:27

Současný změkčilý systém, ve kterém vědí, že vlastně vyváznou bez trestu, přímo k podobným incidentům vybízí.

14 0
možnosti

Proc by meli utocit na system, kde jim nehrozi nebezpeci?

0 2
možnosti

S nezletilými kriminálníky nelze jednat jako s dětmi. Tvrdý režim, práce, plnit povinnosti - podle toho buď trest, nebo výsady. A "lidská práva" (s výjimkou práva na život) se vážně týkají jen těch, kdo se jako lidé dokážou chovat.

19 0
možnosti

Jak vite, ze uz byli odsouzeni, nebo ze spachali trestny cin? Samozrejme predtim, o kterem je psano v clanku?

1 4
možnosti

Bohužel u podobných individuí je asi jedinou budoucností vězení a člověk nesmí mít smůlu aby na tyhle týpky narazil v blbý čas :-/

16 0
možnosti